Badminton Vereniging Almere

BadmintonOverdag op dinsdagmiddag en woensdagochtend

Wellicht ten overvloede maar voor de zorgvuldigheid het volgende. Bij de Badminton Vereniging Almere kunt U overdag badmintonnen en wel op de dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur en op de woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur.

Op de woensdagochtend wordt er deskundige training gegeven door Leo Kountul. Op de dinsdagmiddag is het twee uur vrij spelen. En als U even wilt pauzeren dan kan dat ook onder het genot van een drankje in de kantine. Heeft U interesse kom dan gerust langs in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk, Bongerdstraat 6.

Reageer op dit bericht (“BadmintonOverdag op dinsdagmiddag en woensdagochtend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)