Badminton Vereniging Almere

Competitieseizoen gestart met oefenwedstrijden

Afgelopen weekend is BV Almere het competitieseizoen gestart met het spelen van oefenwedstrijden. Op zaterdagavond kwam ELO United uit Hengelo met 5 teams naar Almere. Op zondag speelden de jeugd en de districtsteams tegen elkaar.

Zaterdagavond werd gestart met een demonstratiewedstrijd van trainer Yunyong Wu. Yunong speelde eerst een set tegen Stephan Branderhorst, en vervolgens tegen Jeroen van Moorst. Zonder af te doen op de kwaliteiten van beide Almeerse spelers, was wel duidelijk dat Yunyong een zeer hoog niveau beheerst. Eigenlijk wisten we dat al, hij is immers veelvoudig Chinees kampioen, en liet ook op beide Satellite toernooien afgelopen maand zijn visitekaartje achter.
Vervolgens gingen alle teams van start met de oefenwedstrijden. De meeste teams komen de spelers van ELO later dit seizoen ook tegen in de reguliere competitie.

Yunyong liet mooie dingen zien in zijn demonstratiewedstrijd

Yunyong liet mooie dingen zien in zijn demostratiewedstrijd

Zondagmiddag was het de beurt aan de districtsspelers. Met wat hulp van invallers hadden we van te voren praktisch alle teams compleet ingevuld. Helaas liet 1 persoon het toch nog afweten. Maar, met wat kunst en vliegwerk, konden toch overal de partijen worden afgewerkt.
Veel spelers gaven na afloop aan het zeer nuttig te hebben gevonden alvast weer eens een echte wedstrijd te hebben gespeeld.

Volgend jaar doe we het weer!

Donja Pieters op de scheidsrechtersstoel

Donja Pieters op de scheidsrechtersstoel

Foto's: Martin Grim

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cock op 12-09-2006 om 15:59 uur

  Aisha (en andere wedstr cie leden), dank je wel voor het organiseren, het was inderdaad erg nuttig. Alle Almeerse teams hebben nu dus een voorsprong op de andere verenigingen, dus het zal waarschijnlijk kampioenschappen gaan regenen in Almere.

 2. Henk Staats op 12-09-2006 om 17:05 uur

  Beste Cock,

  Laten we vooral niet op kampioenschappen vooruit lopen. Wel onderschrijf ik volkomen dat de wedstrijdcommissie de zaak zeer goed had georganiseerd! Een compliment is op zijn plaats.

 3. Aisha op 13-09-2006 om 10:45 uur

  De rest van de foto's van zaterdagavond volgen zo snel mogelijk!

Reageer op dit bericht (“Competitieseizoen gestart met oefenwedstrijden ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)