Badminton Vereniging Almere

Informatiebijeenkomst jeugd voor nieuwe competitiespelers

Nog even en dan begint het nieuwe competitieseizoen weer. Officieel begint de competitie op 24 september 2006.

Om je te informeren over alles wat met de competitie te maken heeft, hebben we een bijeenkomst georganiseerd voor alle nieuwe jeugdcompetitiespelers op zondag 10 september a.s. om 13.30 uur in de kantine van de sporthal (na afloop van de oefenwedstrijden op die ochtend) . We geven dan informatie over het competitiespelen en beantwoorden alle vragen.

Na afloop van deze bijeenkomst hebben we een bijeenkomst georganiseerd voor de teamcaptains. Om 14.30 uur begint deze voorlichting, ook in de kantine van de sporthal. We leggen dan uit welke taken en verantwoordelijkheden een teamcaptain heeft.

Wil je vooraf meer weten. Neem contact op met Monique (A-jeugd): monique.berns@bvalmere.nl of Yvonne (B/C-jeugd): yvonne.dorresteijn@bvalmere.nl.

Reageer op dit bericht (“Informatiebijeenkomst jeugd voor nieuwe competitiespelers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)