Badminton Vereniging Almere

Tussenstand competitie senioren na 3 speelweken

De competitie is alweer 3 weken bezig, en voor veel teams wordt het al enigszins zichtbaar hoe ze het doen in de poule, of er wellicht een kampioenschap mogelijk is, of dat men op moet passen niet in de degradatiezone te blijven of te eindigen.

Van de 19 seniorenteams staan er momenteel 5 op een eerste plek. 3 teams bevinden zich in de gevarenzone. Uiteraard is er nog helemaal niets gezegd, want we zijn in feite pas net begonnen. Voor de teams die bovenaan staat geldt natuurlijk wel, dat geprobeerd moet worden om deze plek te behouden!

Een overzicht van de tussenstanden bij de senioren teams:

Dekker (1) Dekker Almere bezet momenteel de 4e plek in de Topliga. Het zal echter moeilijk worden deze plek vast te houden, en dus in het linker rijtje te eindigen na de 1e helft.
Van Zoelen (2) Van Zoelen Almere 2 komt dit jaar voor het eerst uit in de 1e divisie, en heeft het zwaar. Het team moet het helaas nog steeds doen zonder Yue Wen. Afgelopen wedstrijd werd het eerste wedstrijdpunt binnen gehaald, en de doelstelling is dan ook handhaving.
Databalk (3) Databalk Almere 3, uitkomend in de 2e divisie heeft ook dit jaar weer te kampen met geblesseerde spelers. Wederom zijn Iris Putters en Eddy Odijk niet fit om te spelen. Databalk bezet de 5e plek in de poule met 2 punten uit 3 wedstrijden.
Almere 4 Het 4e team draait prima in de 3e divisie en staat op een gedeelde 3e plek met 3 punten uit 3 wedstrijden.
Almere 5 Ook team 4 gaat lekker. In de 4e divisie staan ze op een 4e plek, met 4 punten uit 3 wedstrijden.
Almere 6 De youngsters uit team 6 laten zien dat zij het niveau van hoofdklasse prima aankunnen. Beiden wedstrijden werden gewonnen, en hiermee staat het team op de 1e plek!
Kennedy vd Laan (7) Ook Kennedy van der Laan staat bovenaan in de poule, maar dan van de 1e klasse. Het team wordt echter op de hielen gezeten door Van Zijderveld.
Almere 8 Team 8, eveneens uitkomend in de 1e klasse, draait lekker mee, en staat op een gedeelde 3e plek.
Almere 9 Team 9 heeft het zwaar. Marije de Reuver is langdurig geblesseerd en ook de mannen hebben het moeilijk. In de 2e klasse bezetten ze momenteel de laatste plaats.
Almere 10 Team 10 speelt dit jaar voor het eerst bij de senioren, en draaien prima mee in de 2e klasse. Ze bezetten de 3e plek in de poule.
Almere 11 Ook team 11 draait lekker; Ook voor hen een 3e plek in de poule.
Almere 12 De routiniers van team 12 hebben tot nu toe alle drie de wedstrijden gewonnen, en gaan aan leiding in hun poule in de 2e klasse.
Almere 13 Zou het aan het getal 13 liggen? Team 13, die het voorlopig even zonder Marco de Reijke moeten stellen hebben nog geen punten kunnen pakken, en staan momenteel op de 8e plaats in de 3e klasse.
Almere 14 Ook team 14 heeft bezettingsproblemen, vanwege een langdurige blessure bij Fred. Gelukkig heeft Ronald van Zijl aangeven deze open gevallen plek op te willen vullen. Momenteel heeft het team echter nog geen wedstrijd winnend afgesloten, en verkeerd ook dit team nog in de onderste regionen.
Almere 15 Team 15 bezet de 7e plek in de 4e klasse, met 2 punten uit 3 wedstrijden.
Almere 16 Team 16 draait lekker mee in de 4e klasse, en staan momenteel op een 3e plek.
Almere 17 De voormalig recreanten uit team 17 blijken het niveau van 4e klasse prima aan te kunnen. Het team staat met 5 punten uit 3 wedstrijden op een eerste plaats!
Almere 18 Zoals alle andere jaren doet team 18 lekker mee in de 5e klasse. Momenteel staat het team op een 4e plaats.
Almere 19 Ook het andere ‘recreanten-’ team doet het zeer goed. Met 6 punten gaat het team fier aan de leiding in de 5e klasse!

Een compleet overzicht van uitslagen en tussenstanden is te vinden op badminton.nl
Later deze week zullen we ook even een update publiceren van de tussenstand om de HODAL-beker.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 10-10-2006 om 17:44 uur

  Beste Aisha,

  Mijn complimenten voor het kort maar krachtige overzicht! Heel informatief.

 2. hans oudijk op 11-10-2006 om 08:58 uur

  Dank je voor het overzicht Aisha.
  Het geeft me de gelegenheid om mijn teamleden te complimenteren voor hun enthousiasme en inzet! Vorige week mochten we meemaken dat Cindy Voskuijl haar eerste victorie in de competitie kon kraaien. Super als je nagaat dat ze nog geen jaar speelt. Ook van Patricia, onze Benjamin, kunnen we nog wel het een en ander verwachten.
  Maar sluit ook de andere "saté babi boys" Chris en Dasvie niet uit: hun dubbel is onoverwinnelijk.
  En onze nestor Sylvia: still going strong....

 3. Cock op 11-10-2006 om 09:10 uur

  Aanstaande zaterdag speelt team 19 tegen de (ook ongeslagen) medekoploper Weesp 7 in Weesp. Ik heb me laten vertellen dat er nog enkele toegangskaarten verkrijgbaar zijn, maar je moet wel snel zijn...........

 4. Henk Staats op 11-10-2006 om 09:53 uur

  Beste Cock,

  De zaterdag telt 24 uur, hoe laat moet je spelen, dan kan ik de media inschakelen.

 5. Krijn op 11-10-2006 om 09:56 uur

  Henk; 13.00 uur - http://www.bvalmere.nl/senioren/teams-2006-2007/team-19 :)

Reageer op dit bericht (“Tussenstand competitie senioren na 3 speelweken ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)