Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere 2 speelt gelijk tegen BCR ‘91

Van Zoelen Almere 2 heeft vanmiddag thuis gelijk gespeeld tegen BCR ’91 uit Rotterdam. Het eerste wedstrijdpunt is binnen, maar er had meer in gezeten.

Julia redde het net niet in het vrouwenenkel

De wedstrijd startte met het vrouwen- en herendubbel. Beide partijen waren zeer spannend en eindigde zeer close. Joeri Kraaijestein en Stephan Branderhorst konden de partij in de derde set naar zich toe trekken, de dames, Emmy Vlaar en Yvonne Hoogland, lukte dit net niet.

Joeri speelde vervolgens het 2e mannenenkel en wist na verlies van de eerste set de 2e set toch naar zich toe te trekken. De derde set ging gelijk op, en gelukkig trok Joeri aan het langste eind. Tegelijkertijd had Stephan het eerste mannenenkel zonder veel moeite naar zich toe getrokken. Dit bracht de tussenstand op 3-1.

Yvonne won het 2e vrouwenenkel en bracht hiermee het eerste wedstrijdpunt binnen. Julia de Calonne speelde het eerste vrouwenenkel en won de eerste set. De 2e was echter voor BCR. Helaas lukte het Julia net niet de derde set naar zich toe te trekken. Deze ging met 21-19 naar BCR.

Een van de gemengd dubbels moest gewonnen worden om de middag met winst af te sluiten. Emmy en Stephan moesten echter in 2 sets hun meerdere erkennen in het team van BCR.

Joeri en Julia wonnen de eerste set. In de 2e set wilde het helaas niet meer lukken, en ook de derde set ging naar BCR.
Dit bracht de eindstand op 4-4.

Zie ook de foto's.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Wyke op 09-10-2006 om 23:09 uur

    Julia is zo goed!! julia rocks!!

  2. Krijn op 13-10-2006 om 13:36 uur

    Zie ook de foto's: http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2006-2007/team-2-08-10-2006

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere 2 speelt gelijk tegen BCR ‘91 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)