Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere pakt punt in Wateringen

Van Zoelen Almere, team 2 van de Badminton Vereniging Almere, heeft zaterdagmiddag 21 oktober 2006 in de uitwedstrijd tegen Van Zundert Velo uit Wateringen een punt afgesnoept van de Wateringers.

Erik Staats maakte zijn rentree dit competitieseizoen na wekenlang aan de kant te hebben gestaan als gevolg van een gebroken rib. Staats won samen met Joeri Kraaijestein in drie games het mannendubbel. Het vrouwendubbel van Emmy Vlaar met Yvonne Hoogland ging in twee games verloren.
Julia de Colonne was zeer op dreef op deze zaterdagmiddag en won in twee games goed spelend haar vrouwensingle. Yvonne Hoogland lukte dat niet, het zat haar overigens niet mee, en zij verloor haar vrouwensingle in twee games.
Joeri Kraaijestein ging in zijn mannensingle weer tot het gaatje maar verloor nipt in twee games. Stephan Branderhorst won gedecideerd zijn mannensingle en dat bracht de tussenstand in de wedstrijd op 3-3.
Staats redde het in zijn mix met Vlaar net niet en in twee games werd er verloren. Kraaijestein en de Colonne speelden in hun mix of hun leven er van afhing en zij wonnen beide games nipt en dat bracht de eindstand op 4-4.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere pakt punt in Wateringen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)