Badminton Vereniging Almere

Wederom gelijkspel voor Databalk Almere 3

Databalk Almere 3 heeft vanmiddag gelijk gespeeld tegen BECA 2000 uit Arnhem.

Walter Budding was meegereisd naar het verre Arnhem om het gemis van de geblesseerde Eddy Odijk op te vangen. Door een lichte rugblessure bij Raymond Bonsee, trad Walter aan in het eerste mannenenkel en won deze verdienstelijk. Ook Randy Brom won zijn single, al was het close met een 22-20 in de derde set.
Asmara Kalter en Monique Slaman moesten in hun singles flink aan de bak, maar konden het net niet bolwerken. Dat bracht de tussenstand na de enkels op 2-2. Het mannendubbel van Walter en Raymond ging jammerlijk verloren, maar de dames waren hun tegenstanders in de dubbel wel de baas. Met 3-3 gingen de mixen van start. Raymond en Monique wonnen en brachten de stand op 4-3. Randy en Amsara wonnen de eerste set, maar verloren de 2e. Helaas konden ze de derde set net niet naar zich toe trekken (21-18), waardoor de einduitslag bleef steken op 4-4.

Reageer op dit bericht (“Wederom gelijkspel voor Databalk Almere 3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)