Badminton Vereniging Almere

Pepernotentoernooi 1 december 2006

De Sint heeft ons via e-mail laten weten dat hij het geweldig zou vinden als wij dit jaar weer het Pepernotentoernooi zouden organiseren. Hij heeft hiervoor vrijdag 1 december is zijn agenda gezet. Het toernooi zal beginnen om 17.00 uur en zal om ongeveer 20.00 uur weer afgelopen zijn. De Sint heeft beloofd een aantal gezellige Zwarte Pieten te sturen. De Zwarte Pieten zullen iedereen voorzien van pepernoten maar als je zelf nog wat wilt eten moet je hier zelf voor zorgen.

Als je een gezellige middag/avond wilt hebben en zin hebt om te badmintonnen, schrijf je dan direct in. Je kan dit doen door het inschrijfformulier voor het Pepernotentoernooi te downloaden, uit te printen en in te vullen, of pak een formulier uit de formulierenmolen in de hal. Stop dit formulier in de bak van de Jeugdcommissie of lever het in bij één van de JC-leden.

Vergeet het niet; het wordt weer heel gezellig!

Ze komen weer langs!

Het Pepernotentoernooi van 2004

Reageer op dit bericht (“Pepernotentoernooi 1 december 2006 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)