Badminton Vereniging Almere

Sluitingstijden kantine

Er is reeds veel over geschreven, zowel in de media als in ons clubblad en de laastste jaren op deze site. We hebben het hier over de sluitingstijden van de kantine. Sinds de horeca de wet achter zich heeft gekregen zijn de laatste jaren de regels heel duidelijk aangescherpt. We mogen niets meer, maar moeten alles.

Een van de regels is dat we geen commerciele activiteiten mogen ontplooien binnen onze eigen kantine en een andere heel duidelijke regel binnen sportkantines is, dat maximaal een uur nadat de laatste wedstrijd is gespeeld de kantines dicht moeten. We hebben niet voor niets in de kantine de schenktijden aangegeven en de wet geeft aan dat een kwartier na de laatste ronde de kantine moet sluiten. Houden wij ons daar niet aan dan kan elke wetsdienaar besluiten om onze kantine te sluiten door onze vergunning af te nemen. Aangezien de opbrengsten van de kantine deel uitmaken van de exploitatie van ons sportcomplex, moeten wij heel zuinig zijn op onze vergunning. Met andere woorden; wij moeten ons houden aan de aangegeven tijden en elke afwijking daarvan is een risico.

Laat elk lid die betrokken is bij het wel een wee van de vereniging hiermede zijn voordeel doen en gewoon op tijd de laatste ronde afrekenen en een kwartier daarna het complex verlaten. Wij tevreden en de handhavers van de wet ook tevreden en kan iedereen gewoon zijn pilsje of frisje drinken.

En: glaasje op, laat je rijden of ga gewoon lopend naar huis.

Tot nu toe 8 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. ed op 22-11-2006 om 17:38 uur

  Wordt de soep in Almere echt zo heet gedronken???

 2. Henk Mostert op 22-11-2006 om 23:27 uur

  Beste Ed,

  Met de wet moet je nooit spelen, dat verlies je altijd

 3. j franken op 19-11-2010 om 13:55 uur

  aangezien dat wij in een dorpje wonen met circa 800 mensen.en 2 cafes,vind ik dat de voetbal kantine zich aan de regels moet houden.Sluitingsuur zondag 20-21 uur dinsd.22-23 uur.dond.24 uur. zat.20-21.uur.

 4. Krijn op 19-11-2010 om 14:19 uur

  Dus.

 5. Arjan op 19-11-2010 om 15:44 uur

  En dit is nou de reden waarom die mensen ook gewoon in een dorp moeten blijven... hopelijk zijn die 799 anderen wat slimmer!

 6. Cock op 19-11-2010 om 16:08 uur

  Ik wist dat wij in de stad wat voor lopen op dorpsgenoten, maar ik wist niet dat dit ong. 4 jaar is. Ik denk dat ze binnenkort kabelTV gaan krijgen

 7. Kelly op 19-11-2010 om 16:45 uur

  Wat fijn dat er ook nog nuttige reacties geplaatst worden op deze website.

 8. Pascal op 20-11-2010 om 14:17 uur

  Nuttige reacties?? waar is dat nou weer goed voor?? juist leuk, nutteloze en met een beetje geluk ook grappige reacties lezen.

Reageer op dit bericht (“Sluitingstijden kantine ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)