Badminton Vereniging Almere

Stephan op het WJK; de eerste trainingen

Stephan Branderhorst verblijft momenteel in Korea, waar hij deel neemt aan het WK voor Junioren. Stephan zal ons regelmatig op de hoogte houden van zijn belevingen daar. Vandaag het tweede verslag van Stephan, over de eerste trainingen.

Dinsdag 31 okbober

Gisteren, dinsdag, was het weer vroeg dag voor ons, we moesten al om half 8 beneden staan om hard te gaan lopen. Dit was omdat we midden op de dag een baantraining zouden hebben, en een ander tijdstip om hard te gaan lopen was moeilijk in te plannen.
Na het ontbijt hadden we een paar uurtjes voor onszelf waarna we om 12.30 uur gingen trainen in de ongelofelijke grote sporthal. We konden helaas niet in de hoofdhal trainen waar het toernooi wordt gespeeld maar moesten een verdieping lager in een hal trainen. In de hoofdhal trainden natuurlijk Korea zelf met daarnaast Japan. We hebben in de trainingshal onder andere ook oefenpartijen gespeeld met de Duitse selectie om wat meer sparring te hebben.

Na de training konden wij weer een paar uurtjes voor ons zelf iets doen. Deze avond werd er gegeten in ons eigen hotel, na de afgelopen 2 dagen steeds afgereisd te zijn naar het centrum was het makkelijker en sneller om even in het hotel te eten. Iedereen was toch nog wel moe geworden van de 2 trainingen en we deden dan de laatste paar uurtjes wat rustigs om vervolgens om 11 uur naar bed te gaan.

Woensdag 1 november

Het is nu half 3 in de middag, we zijn net terug van de training vandaag konden wij voor het eerst in de grote hal trainen, het was toch wel even wennen aan het licht, en het geluid wat heel zacht was door de grote ruimte. Helaas had ons team met 6 spelers maar 1 baan omdat alle landen wel wilden trainen in deze hal. We moesten dan ook rouleren zodat we allemaal toch goed konden wennen aan de sporthal. We hebben natuurlijk ook de Aziatische teams zien trainen, wat toch wel wat indruk wekt.

Morgen moeten wij al heel vroeg uit de veren, om half 7 staat het ontbijt voor ons klaar zodat wij om half 9 kunnen aantreden tegen het team van Honk Kong China voor de eerste poulewedstrijd in het landentoernooi. Hierover zal ik proberen morgen een verslagje te maken voor de website.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Joris van Soerland op 03-11-2006 om 08:22 uur

    Er staan een aantal foto's van de Wereld Jeugd Kampioenschappen op de forza site. iedere dag worden er een aantal foto's geplaatst.

  2. Joris van Soerland op 03-11-2006 om 08:23 uur

    Dan is het natuurlijk wel makkelijk als ik de site erbij zet!! http://www.forzafz.nl/

Reageer op dit bericht (“Stephan op het WJK; de eerste trainingen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)