Badminton Vereniging Almere

Website BVA in showcase op Accessites.org

Begin dit jaar heb ik deze website doorgegeven op Accessites.org, een site waarop een aantal internationaal bekende en minder bekende ontwikkelaars en ontwerpers websites beoordelen en de beste daarvan in hun showcase zetten. Na wat contact via e-mail en wat aanpassingen aan de homepage en breedte van de site is ook www.bvalmere.nl toegevoegd. Een leuke veer, mag ik wel zeggen! :)

Notable Universal Design

Tijdens het toevoegen van de site heb ik een stukje over de site moeten schrijven. Deze is, na wat aanpassingen door de beheerders van Accessites.org, in de showcase gezet. Ik heb ondertussen ook de beoordelingsformulieren ontvangen, waarop nog een paar verbeterpuntjes staan.

De vermelding

“The Badminton Vereniging Almere site is one both graders wanted to score well for its high points, but there where a few things which unfortunately dragged it down — the numbers don’t lie. But that’s okay, it is here and it’s a solid build the maker can be proud of. The site serves a large number of Dutch badminton enthusiasts in the community of Almere and is maintained by eight non-technical people. Since its relaunch a year ago this month several pages have been added, yet due to the developer’s hard work and foresight, the site remains valid and quite accessible. Large group-maintained site often go downhill fast so being awarded here a year after its relaunch is an accomplishment in itself.”

Aan die paar kleine puntjes ga ik dus nog werken. Veel heeft te maken met het content management system achter de site en daar kan nog wel wat aan verbeterd worden. De hulp van een stelletje goeroe's is daarbij erg nuttig. Dat de site echter al door de 'voorrondes' is gekomen, zegt wel wat en betekent in ieder geval voor mij al een hoop.

Inhoud en de beheerders

Content is king, ook voor een verenigingssite als deze. Jammer genoeg is de site qua inhoud niet beoordeeld, aangezien dat door Engelstaligen is gedaan. Het ging hen alleen om de gebruikte technieken, waardoor die inhoud aan iedereen getoond kan worden.

Ik vind de inhoud nog steeds het belangrijkste en wil dus ook iedereen die dat verzorgt bedanken. Ik weet dat m'n CMS voor de gebruikers op veel punten nog makkelijker kan worden, maar ik ben blij dat er toch goed gebruik van wordt gemaakt. Hieronder een overzichtje van het aantal handelingen die de verschillende content managers (beheerders) op de achtergrond verricht hebben.

2426 Krijn Hoetmer
512 Aisha Krak
512 Monique Berns
255 Henk Staats
205 Rob Deriga
139 Kees Otten
65 Ronald Blok
65 Fred Bron
50 Edwin Gijsen
47 Paul van der Bel
23 Bettina van de Wal
16 Stephan Melein
10 Danny van der Putten
5 Cock van Puffelen
3 Peter van Soest

Jullie dus ook bedankt, en gefeliciteerd! Ga zo door! :)

En tot slot...

Een beetje reclame voor het bedrijf/pakket (daar ben ik nog niet uit) waardoor dit alles op technisch gebied mogelijk is:

Qontent

Verschrikkelijk asociaal, I know :)

Nu kan ik aan de verbeteringen gaan werken...

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Laurens op 11-11-2006 om 12:21 uur

  Gefeliciteerd Krijn! Terechte plaatsing.

 2. Mathias op 11-11-2006 om 14:25 uur

  Eindelijk krijgt QMS de erkenning die het verdient. Proficiat Krijn!

 3. Henk Staats op 11-11-2006 om 18:54 uur

  Als vereniging mogen we plaatsvervangend trots zijn maar de echte pluim is natuurlijk voor ontwerper Krijn!

 4. Martin Grim op 11-11-2006 om 19:31 uur

  Mooi hoor Krijn! Ik denk dat ik dat QMS nu ook wil gaan gebruiken... ;)

 5. Rob Deriga op 15-11-2006 om 16:48 uur

  Hoi Krijn,

  Leuk succes. Vond het ook leuk er aan meegewerkt te hebben; jouw cms werkte goed.

Reageer op dit bericht (“Website BVA in showcase op Accessites.org ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)