Badminton Vereniging Almere

Team 6 kampioen!!

Gisteravond is team 6 tijdens de uitwedstrijd tegen Duinwijck 9 kampioen geworden in de hoofdklasse afdeling 3. Erik Staats was met het team meegereisd naar Haarlem om de spelers te coachen. Het team schreef zelf een verslag:

Team 6; Dorien, Jordy, Stephanie, Harun & Mara

Na alle taart en cake dit seizoen is het ons toch nog gelukt om snel over de baan te rennen en de games te winnen. Uiteraard hebben we het niet kunnen doen zonder onze aanhang wat bestond uit onze zeer fanatieke ouders. Het seizoen begon goed en we wonnen elke wedstrijd wel. We kwamen daarom ook snel los van de andere teams en ons puntental steeg omhoog. Zelfs na een 4-4 wedstrijd bleven we bovenaan staan. En dat allemaal omdat we als doel hadden met het hele team te promoveren naar de vierde divisie.
Maar wat ons toch het meest heeft geholpen is dat wij als team gewoon goed bij elkaar passen en dat bij bijna elke wedstrijd alle ouders er waren om ons te steunen. We willen ook het bestuur bedanken dat ze ons hebben geholpen de laatste twee wedstrijden.

En nu? Nou, we hebben, na onze 7-1 overwinning gisteren avond, lekker champagne gedronken met de duinwijckers en gaan nu heerlijk de twee laatste wedstrijden spelen zonder druk.
We zien volgend jaar met veel motivatie tegemoet!

Team 6; Dorien, Jordy, Stephanie, Harun & Mara

Dorien Drees & Mara Nottelman

Tot nu toe 8 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. michiel op 14-01-2007 om 12:55 uur

  Nogmaals proficiat.

 2. Krijn op 14-01-2007 om 14:04 uur

  Gefeliciteerd! :)

 3. Fam. Slaman op 14-01-2007 om 14:18 uur

  Van harte gefeliciteerd met het kampioenschap en veel succes in de 4e divisie. P.S. De cake was lekker!

 4. José(bekend als Mam van Mara) op 14-01-2007 om 14:51 uur

  TEAM 6: EEN GEWELDIGE PRESTATIE!!
  PROFICIAT...............
  Vorige week zijn Mara en ik vanuit het zuiden(Venlo) naar Almere gereisd en heb ik hun wedstrijd thuis mogen zien. Wat me opviel; een heel gezellig team onderling, veel plezier in het spel(als er goed gespeeld werd), en inderdaad een enthousiaste aanhang van ouders, die elke keer van de partij zijn. Ook héél belangrijk!! Ik ben een enthousiaste thuisfrontmobielbeller(nieuw Nederlands woord?). On-line in studio...........' en kreeg bij de verschillende partijen naast Mara, ook anderen aan de mobiel en hoorde ik de ontwikkelingen van de wedstrijden. Jammer dat de afstand zo groot is, anders zat ik zondag erbij als ze weer thuisspelen. Team 6, nogmaals veel plezier en inzet bij de trainingen en de wedstrijden!

  José

 5. Erik op 14-01-2007 om 16:36 uur

  Team 6, ik ben trots op jullie. Goed gedaan hoor ! De laatste twee wedstrijden kunnen jullie in ieder geval lekker vrijuit spelen, maar de drive om te winnen moet wel voorop staan natuurlijk. ;-)

 6. Aisha op 14-01-2007 om 16:52 uur

  Goed gedaan team 6!! :D

 7. Edwin op 14-01-2007 om 22:13 uur

  Team 6 Gefeliciteerd met het kampioenschap. Ga zo door!

 8. Ronald op 15-01-2007 om 18:20 uur

  He toppers, gefeliciteerd met het behaale kampioenschap.

Reageer op dit bericht (“Team 6 kampioen!! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)