Badminton Vereniging Almere

Tussenstanden competitie senioren na 12 speelweken

Nog 2 weken te gaan en dan is de competitie alweer ten einde. Een goed moment om weer even de tussenstand door te nemen.

In tegenstelling tot de laatste weken was de NBB er vlot bij deze week met het updaten van de standen. Je vindt ze op toernooi.nl:

Afgelopen weekend werd Team 6 kampioen. Voor Team 12 moet het wel heel raar lopen, willen zij het kampioenschap nog laten ontglippen. Daarnaast maken Team 4 en Team 17 nog altijd kans om op het bovenste schavot te eindigen.

Van Zoelen Almere 2

Team 2 dat uitkomt in de 1e divisie heeft de afgelopen twee wedstrijden alles uit de kast gehaald, en met succes. Op dit moment staat het team op een 7e plaats, met 2 punten verschil tot nummer 5 en 6. Laten we duimen dat het team 2 lukt om zich uit de degradatie zone te spelen. De wedstrijd van komende zaterdag zal cruciaal zijn, jullie support is dus van grote betekenis!

Databalk Almere 3

Team 3 (2e divisie) staat op een 5e plaats, maar is nog niet helemaal veilig. Komend weekend wacht de wedstrijd tegen de rode lantaarndrager Amersfoort.

Almere 4

In de poule van team 4 is het nog steeds zeer spannend. De nummers 1 t/m 4 maken nog altijd kans op het kampioenschap in de 3e divisie. Team 4 verloor afgelopen weekend ongelukkig van een van zijn concurrenten en staat nu op een gedeelde 3e plaats op 2 punten achterstand van de nummer 1. Maar de kansen zijn nog niet verkeken!

Almere 5

Team 5 staat op een keurige 4e plaats in de 4e divisie.

Almere 6

Team 6 is afgelopen weekend kampioen geworden is de hoofdklasse. Een superprestatie, en de komende 2 wedstrijden kan het team alleen nog maar genieten.

Kennedy v/d Laan Almere 7

Stond team 7 in de eerste helft nog op de eerste plaats in de 1e klasse, sinds december wil het niet meer zo goed lukken. Het team staat momenteel op een 3e plaats.

Almere 8

Team 8 bezet de 6e plek in de 1e klasse, maar is nog niet zeker van lijfsbehoud. Tessa Putters raakte tijdens de winterschool geblesseerd aan haar enkel, en zal daarom de rest van het seizoen niet meer kunnen meespelen.

Almere 9

Team 9 won afgelopen weekend van hekkensluiter ’t Gooi en staat hierdoor op een veilige 6e plaats in de 2e klasse.

Almere 10

De youngsters van team 10 staan momenteel op een keurige 3e plaats in de 2e klasse.

Almere 11

Team 11 staat momenteel op de 3e plaats in de 3e klasse.

Almere 12

Team 12 bezet nog steeds de 1e plaats in de 3e klasse. Wellicht kan het kampioenschap komend weekend worden binnengehaald??

Almere 13

Team 13 (3e klasse) bezet de laatste plaats in een poule van 7, met 1 punt verschil met nummer 6, en 2 punten verschil met nummer 5. Op hoop van zegen dat het de spelers lukt zich in de komende 2 wedstrijden uit de degradatiezone te spelen!

Almere 14

Team 14 boekte vorige week een belangrijke overwinning en staat momenteel op een veilige 6e plaats.

Almere 15

Team 15 staat op plaats 7 in de 4e klasse.

Almere 16

Team 16 bezet de 6e plaats in de 4e klasse.

Almere 17

Team 17 staat op de 2e plaats, met 3 punten verschil tot nummer 1. Wie weet lukt het nog om bovenaan te eindigen in de 4e klasse!

Almere 18

Team 18 staat op een 6e plaats in de 5e klasse.

Almere 19

Deze voormalige recreanten staan op een keurige 3e plaats in de 5e klasse.

Reageer op dit bericht (“Tussenstanden competitie senioren na 12 speelweken ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)