Badminton Vereniging Almere

Yun Yong Wu wint Velo Holland Open

BV Almere trainer Yun Yung Wu heeft gistermiddag het internationale toernooi van Van Zundert Velo op zijn naam geschreven. Wu won de finale van de als 4e geplaatste Engelsman Rajiv Ouseph.

Wu bleek in Wateringen een klasse apart. In de finale speelde hij als het ware, net als in zijn voorgaande wedstrijden in Wateringen, met zijn tegenstander. Ouseph werd direct op enkele punten achterstand gezet, waarna Wu er voor zorgde om die marge in stand te houden. Vanaf punt 15 in game één voerde Wu, trainer van Almere wiens contract overigens is verlengd, nog een kleine versnelling door en zette hij met 16-21 de eerste game op zijn naam.

In de tweede game kon Ouseph tegenstand bieden tot 9-9. Maar nooit bestond de indruk dat hij de partij naar zich toe kon trekken. Vanaf 9-9 demarreerde Wu, die de rally’s volkomen beheerste, in één keer door naar 9-17, voordat Ouseph er weer in slaagde een punt te scoren. De Engelsman vocht bewonderenswaardig, kwam terug tot 16-17, maar moest met lede ogen toezien hoe Wu daarna de strijd in zijn voordeel besliste (16-21).

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. miss baco op 16-04-2007 om 10:19 uur

  Woo Gefeliciteerd!!
  Ik was er bij lieve mensen en dat is voor de volgende keer zeker een aanrader!! Opmerkingen vanuit het publiek: hij houdt zich in...hihih
  ;)

 2. Krijn op 16-04-2007 om 10:47 uur

  Metamorfose ondergaan Miss Vino? ;)

 3. Rikkert op 16-04-2007 om 18:16 uur

  Ik ben benieuwd naar een top fitte Wu!! Ik denk, in tegenstelling tot wat hierboven staat, dat er wel een paar momenten waren waarop hij het moeilijk kreeg. Denk dat hij conditioneel niet helemaal super is nu.

  Ondanks dat is hij de meer dan terechte winnaar van een zeer geslaagd toernooi!

 4. Henk Staats op 16-04-2007 om 18:42 uur

  Yun Yong Wu,

  Van harte gefeliciteerd, namens het bestuur!.

 5. Roland op 17-04-2007 om 13:08 uur

  Beste Rikkert,
  Een topfitte Wu heeft een langere demarrage.
  misschien van 0 tot 21

  Dear Yun Yong
  Congratiolations

Reageer op dit bericht (“Yun Yong Wu wint Velo Holland Open ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)