Badminton Vereniging Almere

Zilver voor Nederland op Europese Jeugdkampioenschappen

De Nederlandse jeugdselectie heeft vandaag de zilveren plak veroverd in de strijd om het Europees kampioen voor landenteams. Nederland speelde vandaag de finale tegen Engeland, maar verloor deze met 3-1.

Het EJK vind dit jaar plaats in het Duitse Volklingen. Ook Almeerder Stephan Branderhorst is van de partij, samen met de overige jong-oranje spelers Jordy Hilbink, Patty Stolzenbach, Yik-Man Wong, Selena Piek, Eefje Muskens, Jelle Maas, Jacco Arends, Samantha Barning en Iris Tabeling.
In het team-toernooi dat de afgelopen dagen werd gespeeld kwam Stephan alleen bij de eerste poulewedstrijd tegen Polen. Morgen start het individuele toernooi, en daarbij neemt Stephan deel aan het mannenenkel en mannendubbel.

In het mannenenkel speelt Stephan in de eerste ronde tegen de als 5e geplaatste Portugees Pedro Martins. In het mannendubbel speelt Stephan samen met Jordy Hilbink tegen het Schotse duo Paul van Rietvelde en Thomas Bethell , dat eveneens als 5e geplaatst is.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Aisha op 04-04-2007 om 10:39 uur

    Stephan speelt vandaag om 13.40 uur, en de partij is volgen via live scoring: http://www.toernooi.nl/livescore/scoreboard.aspx?id=13885

Reageer op dit bericht (“Zilver voor Nederland op Europese Jeugdkampioenschappen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)