Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere met Yun Yong Wu komend weekend naar de finales om de AA-drink Cup

Komend weekeinde 19 en 20 mei vindt in Enschede het finaleweekend plaats van de AA Drink Cup. Met gastspeler Yun Yong Wu in de gelederen zal Dekker Almere een poging doen om de beker naar Almere te halen.

Op zaterdag worden de kwartfinales afgewerkt in een poulesysteem, waarna op zondag de poulewinnaars tegen elkaar uitkomen in de halve finale. De winnaars daarvan spelen vervolgens ‘s middags de finale.
De teams uit de Big Boss Liga zijn rechtstreeks tot de kwartfinales toegelaten. De overige vier teams hebben zich via een serie van vier voorronden voor het finaleweekend geplaatst.

Dekker Almere bestaat uit: Yvonne Sie en Ilse Vaessen, Yun Yong Wu, Jeroen van Moorst, Tim Vaessen en Robert Kwee.
In de kwartfinale speelt Dekker Almere in een poule met Van Zundert Velo en Slotermeer. De eerste wedstrijd is zaterdag om 13.00 uur tegen de verliezer van de wedstrijd Velo - Slotermeer. Vervolgens wordt om 16 uur de andere poulewedstrijd gespeeld.
Als Dekker Almere er in slaagt poulewinnaar te worden, zal het zondag om 10.00 uur aan treden tegen de winnaar van poule 3 (Duinwijck, Victoria of DKC 2). Om 13.30 uur wordt vervolgens de finale gespeeld.

Vanzelfsprekend kan Dekker Almere uw steun goed gebruiken, en tevens is dit toernooi een uniek moment waar u alle topspelers van Nederland tegelijkertijd aan het werk kunt zien. Kom dus allen naar Enschede! Het toernooi vindt plaats in Sportcentrum Universiteit Twente, Drienerlolaan 1, Enschede.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Army girl op 16-05-2007 om 16:37 uur

  Ik ga zeker!!! Het is maar 1.15 uur rijden.. Dit hebben wij over voor onze kanjers!!
  Gezelligheid zal niet ontbreken, en we gaan natuurlijk met de beker naar huis!!

  Tot zaterdag allemaal in Enschede

 2. Aisha op 16-05-2007 om 22:27 uur

  Ik ga ook en Mariska komt ook mee! Wie nog meer??

 3. Mariska op 17-05-2007 om 10:09 uur

  Wij gaan om 11:00 weg bij de sporthal. Je kan zo instappen!

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere met Yun Yong Wu komend weekend naar de finales om de AA-drink Cup ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)