Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere verliest met 3-2 van Van Zundert Velo

Dekker Almere heeft het niet gered tegen Van Zundert Velo. Met 3-2 bleken de Wateringers nog net even te sterk voor Dekker Almere in Enschede. Het vrouwendubbel werd in drie games gewonnen door Severien en Malaihollo van Sie en Vaessen, alhoewel de Almeerse dames in de derde game nog met 13-8 voorstonden. Het mannendubbel was wel voor Almere met Wu en Van Moorst. In twee games werd er gewonnen van Massing en Van Daalen de Jel. Het vrouwenenkel ging naar Velo. Malaihollo won, afgaande op de laatste onderlinge partijen tegen Sie, toch verrassend in twee games van Sie. Wu trok zoals verwacht de zaak weer recht in het mannenenkel tegen Massing.

De laatste partij, het gemengd dubbel moest de beslissing brengen. Van Daalen de Jel en Severien bleken sterker te zijn dan Vaessen en Van Moorst. Van Zundert Velo won in twee games.
Heel jammer dat Dekker Almere net niet voor een stuntje heeft kunnen zorgen in deze AA-Drink Cupwedstrijden. Maar het is niet anders. Van Zundert Velo heeft verdiend gewonnen.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Aisha op 20-05-2007 om 13:17 uur

  Het waren hele mooie partijen, jammer dat het net niet gelukt is om de winst naar ons toe te trekken!

 2. Army girl op 20-05-2007 om 21:27 uur

  Almere mag weer trots zijn op onze tijgers. De partijen tegen Velo waren echt goed!! De partijen tegen Slotermeer waren meer een opwarmer voor jullie!!
  Jullie trouwe fans hebben ieder geval genoten, sfeer was ook erg goed!!
  Volgend jaar loop ik als kip langs de zijlijn en dan zal het vast en zeker 3-2 voor Almere worden..

  Ga zo door!!!!!

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere verliest met 3-2 van Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)