Badminton Vereniging Almere

Tessa Putters wint op Dauwtrapperstoernooi

Afgelopen donderdag werd in Vaassen het dauwtrapperstoernooi van BC Veluwe gespeeld. Tessa Putters en Deborah van de Wal troffen elkaar in de finale van het vrouwenenkel C. Tessa trok de partij uiteindelijk in drie sets naar zich toe (8-21 21-15 25-23).

Steeds meer Almeerders weten de weg naar het altijd gezellige toernooi van BC Veluwe te vinden. De organisatie moest zelfs nog 40 spelers teleurstellen, want het toernooi bleek voortijdig vol te zitten. Almere werd vertegenwoordigd door: Tessa Putters, Iris Putters, Deborah Van de Wal, Nikki Van der Ven, Nienke Berkelmans, Sarina Baak, Rick Baak en Raymond Bonsee.

Iris Putters reikte met partner Maddie Van Kampen tot de halve finale in het vrouwendubbel AB. BVA-trainster Suzanne Mulkens drong met partner Melanie Soselisa door tot de finale, maar daar redden zij het net niet.
Raymond Bonsee speelde met ex-Almeerder Mike van Daal de halve finale van het mannendubbel AB, maar zij moesten hun meerdere erkennen in de Duitse veteranen Rajko Kleine en Volker Lesch.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. daisy op 20-05-2007 om 21:00 uur

  gefeliciteert tessa
  XxX.Daisy :o:

 2. Army girl op 20-05-2007 om 21:23 uur

  Hey oud team genootje!!!


  Gefeliciteerd kanjer!!!! Vooral zo doorgaan!! Jij bereikt nogwel de top!!! Ik hoop wel dat ze de volgende keer je achternaam goed schrijven.Hihihih

  Liefs Sharon

 3. Aisha op 21-05-2007 om 11:04 uur

  Achternaam is verbeterd :9

Reageer op dit bericht (“Tessa Putters wint op Dauwtrapperstoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)