Badminton Vereniging Almere

Bezoekje aan Marco

Samen met een knuffelbeer gehuld in BVA-shirt en een kaart, getekend door vele BVA-ers, zijn wij (Aisha Krak en Raymond Bonsee) vanmiddag bij Marco de Reijke langs geweest in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis. Marco verblijft hier sinds 2 weken vanwege zijn behandeling voor acute meyeloide leukemie.

Beer met kaart op weg naar Marco

Marco vond het fijn dat we even langs kwamen, en was verrast door de vele namen op de kaart.
Marco maakt het naar omstandigheden goed. Marco was zelf een beetje geschrokken van het berichtje van Chris van der Hoek, eerder deze week op deze website. Hoewel Marco veel moe is, en zo nu en dan misselijk van de chemo, maakt hij het redelijk. Marco wil vooral benadrukken dat hij positief is ingesteld en deze ziekte gaat verslaan.

Marco heeft zojuist zijn eerste chemokuur afgerond en lijkt goed op de behandeling te reageren. Het doel van de chemo is om de leukemiecellen in het bloed af te breken. Nu, na amper tien dagen is het aantal leukemiecellen in zijn bloed al behoorlijk gedaald.

Marco is heel positief over zijn herstel, en zei veel kracht te putten uit de vele kaarten en berichtjes die hij van alle bekenden ontvangt. Marco heeft zelf ook een stukje over zijn diagnose geschreven op zijn eigen pagina op almere4you. Deze pagina kun je hier bekijken: marcow.almere4you.nl

Als je Marco een kaartje wilt sturen, kan dat naar dit adres:
Marco de Reijke
Onze Lieve Vrouwe Gasthuis
Afdeling C6 kamer 3
Postbus 95500
1090HM Amsterdam

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. MarCo Hier!! op 14-06-2007 om 21:40 uur

    Kijk, als er niet via via gecommunniceerd word krijg je dit verhaal..precies zoals het is..

    Vanmorgen waren mijn lippen erg dik en wat beschadigd..nu heb ik er nog steeds wel wat last van maar het gaat stukken beter..ik heb ook nieuws over de Leukemie cellen..die zijn nog meer gedaald!! 1.6 en ik moet naar de 0.9 of 0.5 DAT GAAT ME LUKKEN!! ( dat wil dan ook zeggen dat de kuur aanslaat )

    Ik moet nu gaan want een TV-programma begint..tot snel!! Bedankt voor nu al zoveel aandacht en de gedachten aan mij!!

    Liefs, MarCo

Reageer op dit bericht (“Bezoekje aan Marco ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)