Badminton Vereniging Almere

Op naar Aalborg!

Vandaag is het zover. We vertrekken richting Aalborg waar we met zijn twaalven gaan proberen zoveel mogelijk medailles in de wacht te slepen. Eerst hebben wij nog wel een zware reis van ruim twaalf uur voor de boeg en het grootste deel rijden we ook nog eens midden in de nacht.

Ik persoonlijk zie er niet echt de voordelen van in. Ik ben een slechte ‘busslaper’ dus ik zal wel gekreukeld aankomen. Hopelijk geldt dit niet voor de spelers en gaan zij om 23.00 uur slapen, maar die illusie kan ik wel uit mijn hoofd zetten.

Inmiddels is het alweer veertien jaar geleden dat ik voor het eerst meeging met een uitwisseling van de Gemeente Almere en jawel we gingen naar Aalborg. Samen met good old Walter Budding en Jaime Conejo hebben we daar behoorlijk wat avonturen meegemaakt waar ik met veel plezier op terug kijk. Als de dag van gisteren weet ik nog dat ik daar, toen ik de eerste keer in Aalborg was, een zilveren medaille won als één van de eerste van de vereniging. Bij latere uitwisselingen won ik nog een aantal gouden medailles en inmiddels zijn de medailles voor de BV Almere niet meer te tellen! De ‘buitenlanders’ zien de wedstrijden tegen ons met angst en beven tegemoet. Voor mij natuurlijk extra leuk dat ik nu als begeleider meega en ook een aantal bekenden zal tegenkomen.

Ik heb het geluk gehad alle buitenlandse uitwisselingen te hebben meegemaakt, zoals Rensburg (Duitsland), Lancaster (Engeland) en zelfs tweemaal Aalborg. Ik heb hierover genoeg anekdotes te vertellen maar het is al 19.00 uur en ik moet mijn tas ook nog inpakken en de bus vertrekt om 22.00 uur. Oftewel nog genoeg te doen. Namens de spelers wil ik u vragen om ons via de digitale snelweg af en toe flink aan te moedigen, dan doen de spelers nog eens extra hun best om Almere enkele medailles te bezorgen…

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 31-07-2007 om 09:40 uur

    Te wapen Almeerders. Zorg dat wij in de sportcanon van Almere komen.

Reageer op dit bericht (“Op naar Aalborg! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)