Badminton Vereniging Almere

Aalborg; twee dagen vol wedstrijden

De afgelopen twee dagen hebben de spelers een flink aantal wedstrijden gespeeld. Morgen (vrijdag) worden de laatste poule wedstrijden afgewikkeld. Voor we daaraan gaan beginnen eerst een tussenbalans.

In de jongens enkels <17 hebben Patrick en Pieter Jan het zwaar. Ze werken er hard voor maar de tegenstanders zijn net wat beter. Jules heeft een wedstrijd gewonnen en verloren morgen wacht een zware wedstrijd tegen een sterke Louis uit Aalborg. Thijs verloor gisteren onnodig van Mathias (Aalborg) waardoor zijn uitgangspositie moeilijk is. Hij moet zelf de overige wedstrijden blijven winnen en hopen dat Mathias een fout maakt. Rircado heeft alles nog in eigen hand. Winst op Marc (Aalborg) is nodig voor een plaats in de kwartfinale. Een makkelijke opgave zal het niet worden. In de jongens enkel <15 verdedigd Leroy de Almeerse kleuren. Hij doet dat uitstekend en staat al in de kwart finale.

Alle jongens spelen hun dubbels in de groep <17. Hierin speelde Thijs en Leroy vandaag een wedstrijd tegen Louis en Mathias (Aalborg). De wedstrijd was een finale waardig maar helaas lukte het Thijs niet om revanch te nemen tegen Mathias. Patrick en Pieter Jan zijn voor de dubbel uitgespeeld. De tegenstand was deze keer nog te goed. De hoop in de jongen dubbel <17 is nu gevestigd op Jules en Ricardo. Na twee uitestekende winstpartijen wacht morgen de laatste en beslissende wedstrijd in de poule. De tegenstanders zijn dan Matthew en Agus uit Edinburgh. De schotten hebben tijdens de spelen al hun visite kaartje afgegeven . Het wordt een zware pot maar met zeker winst kansen. Bij winst wacht de halve finale.

Bij de meisjes <17 laten Rinske en Mireille zien dat ze voor de medailles gaan. Winst in de volgende wedstrijd betekend voor Rinske een halve finale en voor Mireille een kwart finale. Ook Nienke doet het nog uitstekend. Morgen wacht voor haar de beslissende wedstrijd tegen Annika uit Aalborg. Bij Winst komt Nienke in de halve finale! Kim en Shanice hebben het in de loting niet getroffen en hebben, helaas, hun meerdere moeten erkennen. In de meisjes enkel <15 speelt Nikki uitstekend. Als er morgen van Anna (Aalborg) gewonnen wordt wacht er een kwart finale.

Net als bij de Jongens spelen al onze dames hun dubbels in de <17 groep. Hierin laten Mireille en Rinske zien dat ze er zin in hebben.
Een finale plaats hebben ze al binnen!!! Nienke en Nikki strijden morgen voor een halve finale plaats. Kim en Shanice spelen morgen nog een wedstrijd. Ze gaan er alles aan doen om die te winnen.

In de mix spelen Nikkie en Leroy samen in de <15. Als ze de laatste wedstrijd in de poule winnen wacht de kwart finale. De rest van het team speelt de mix <17. Als Thijs / Mireille morgen laatste wedstrijd weten te winnen is de halve finale bereikt. Jules / Rinske en Pieter Jan / Shanice moeten morgen ook hun laatste wedstrijd winnen om elkaar in de kwart finale tegen te komen. Dit zal geen gemakkelijke opgave worden. Patrick / Kim en Nienke / Ricardo hebben beide een wedstrijd gewonnen en verloren in de poule. Winnen in de laatste wedstrijd is belangrijk om kans te houden op een volgende ronde.

Vanavond is er een gezellige barbeque met alle spelers, speelster, begeleiders, organisatie en gastgezinnen. Met 200-250 man / vrouw zal het ongetwijfeld een gezellig feest worden!

Reageer op dit bericht (“Aalborg; twee dagen vol wedstrijden ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)