Badminton Vereniging Almere

Voorlichting Kantinedienst

Net als voorgaande jaren zullen de competitiespelers, danwel de ouders van competitiespelers dit jaar weer één of meerdere keren kantinedienst draaien. Omdat we gemerkt hebben, dat hier vaak toch nog veel onduidelijkheden over zijn, zal de kantinecommissie in de eerste week van september voorlichting geven over de ins en outs van het draaien van kantinedienst.

Immers, kantinedienst draaien is meer dan alleen een kopje koffie schenken en een pilsje tappen. Denk aan het gebruiken van de apparatuur in de keuken, het werken met de kassa, het afsluiten van de hal, enzovoorts.

Er zijn vier instructies gepland, verdeeld over 2 avonden:

Wij verwachten dat alle spelers, cq. ouders een van de instructies bij zullen wonen. Teamcaptains, en leden die nog niet eerder bardienst hebben gedraaid zijn dit verplicht!

Reageer op dit bericht (“Voorlichting Kantinedienst ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)