Badminton Vereniging Almere

Oefenwedstijden Jeugd

Het nieuwe seizoen is van start gegaan. Op zondag hebben de jeugdcompetitie spelers van BVAlmere de eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld.

Iedereen had er duidelijk zin er in er was geen enkele afschrijving, alle teams waren compleet. Om 9:45 uur waren alle wedstrijden begonnen. Op een enkele plaats moest er wat geschoven worden in de wedstrijdsamenstelling. De wedstrijden lieten zien dat iedereen klaar is voor het nieuwe seizoen en dat we de komende weken leuke wedstrijden kunnen verwachten.

Het was vandaag vooral de bedoeling om iedereen kennis te laten maken met zijn/haar team en om er natuurlijk al een beetje in te komen voordat de competitie van start gaat. In het weekend van zaterdag 22 - en zondag 23 september zullen de eerste competitie wedstrijden gespeeld gaan worden.

Als je op de volgende link klikt Teams 2007/2008 kom je in het teamoverzicht voor het nieuwe seizoen. Hier kan je doorklikken naar jouw eigen team zodat je kunt zien in welke poule je team zit en wanneer jouw team zijn eerste wedstrijd speelt. Sommige teams hebben geen volledige poule van 8 verenigingen waardoor zij op een latere datum van start gaan.

Als je nog vragen hebt over de competitie dan kun je altijd contact opnemen met de competitieleiders; Fred Bron of Peter Verschoor.

Wij wensen iedereen een succesvol maar vooral leuk competitieseizoen toe.

Peter & Fred
Jeugdcommissie BVAlmere

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 10-09-2007 om 11:59 uur

    En alle jeugdteams hebben nu ook een teamfoto :)

  2. tom van groenigen op 10-09-2007 om 15:27 uur

    voor de foto's kun je in contact komen met Tom van Groenigen tom.v.groenigen@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Oefenwedstijden Jeugd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)