Badminton Vereniging Almere

Drie Almeerders starten vandaag in hoofdtoernooi Dutch Open

Vandaag starten drie spelers van BV Almere in het hoofdtoernooi van de Dutch Open. Dekker Almere speelster Ilse Vaessen speelt het gemengd dubbel met Jorrit de Ruiter. Rachel Howard dubbelt met Heather Olver en trainer Yun Yong Wu speelt het mannenenkel.

Gister startte de Dutch Open in de gloednieuwe Topsporthal in Almere Poort. Veel Almeerders maakten direct van de gelegenheid gebruik om het evenement te bezoeken, dat tijdens de kwalificaties gratis toegankelijk is.

Yonne Sie werd uitgeschakeld in de kwalificatie. Foto: Sven Heise

Ilse Vaessen en Yvonne Sie speelden beiden de kwalificatie voor het vrouwen dubbel. Zowel Ilse (samen met Samantha Barning) als Yvonne (met Lisa Malaihollo) overleefden het kwalificatietoernooi niet.
Yunyong Wu deed dat wel in het mannenenkel en trad vanmorgen al aan in het hoofdtoernooi. De eerste ronde speelde Wu tegen de Canadees Andrew Dabeka. Wu won met 21-18 en 21-15.

Het speelschema voor vandaag is als volgt:

Yunyong Wu 2e ronde mannenenkel 20:20 uur
Ilse Vaessen 1e ronde gemengd dubbel Kindervater/Piotrowski(2) 12:40 uur
2e ronde (bij winst) 15:30 uur
Rachel Howard 1e ronde vrouwendubbel Nicholas/Munt 18:40 uur

Het toernooi is te volgen via Live Scoring op toernooi.nl, maar natuurlijk is het veel leuker om de spelers aan te komen moedigen in de Topsporthal in Almere Poort!

Reageer op dit bericht (“Drie Almeerders starten vandaag in hoofdtoernooi Dutch Open ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)