Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 27 oktober 2007 Dekker Almere tegen BC Smashing

Zaterdag 27 oktober 2007 om 19.00 uur speelt Dekker Almere thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep te Almere tegen BC Smashing uit Wijchen, nabij Nijmegen. Deze wedstrijd in de Big Boss Liga belooft een spannende wedstrijd te worden want beide teams hebben vijf wedstrijden gespeeld, 21 punten behaald en staan samen op een gedeelde derde en vierde plaats.

De spelers van team 1 kunnen Uw support heel goed gebruiken en Stephan Branderhorst, Rachel Howard, Robert Kwee, Jeroen van Moorst, Yvonne Sie, Erik Staats, Ilse Vaessen en Tim Vaessen roepen U dan ook op om komende zaterdagavond Dekker Almere te komen aanmoedigen! Haalt Dekker Almere de play-offs?
Komt het zien zaterdagavond 27 oktober 2007 om 19.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk. De toegang is gratis.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Pieter op 28-10-2007 om 00:13 uur

    Jammer van de uitslag, maar toch wel de moeite waard om te kijken!
    Robert was weer op dreef :*

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 27 oktober 2007 Dekker Almere tegen BC Smashing ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)