Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen Van Zijderveld

Zondag 11 november 2007 is het al weer raak. Dan speelt Dekker Almere om 14.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep de thuiswedstrijd tegen Van Zijderveld uit Amstelveen. Nu is het de beurt aan Dekker Almere om revanche te nemen voor de forse nederlaag die Dekker Almere leed in de uitwedstrijd aan het begin van het seizoen. Het werd toen 6-2 voor Van Zijderveld. Dekker Almere is vast van plan om in de thuiswedstrijd beter voor de dag te komen dan in de uitwedstrijd en zij zullen er alles aan doen om dat te bewerkstelligen. Wat we nu al weten is dat het een 'eredivisiewaardige wedstrijd' :) wordt want de wedstrijden tussen Van Zijderveld en Almere staan garant voor spanning en sportiviteit.

Als alle spelers van Dekker Almere heel blijven in de wedstrijd van de avond ervoor tegen Van Zundert Velo, dan is Dekker Almere compleet om het Amstelveense varkentje te wassen.
Maar zonder support van de toeschouwers kan dat niet. Alle leden worden derhalve opgeroepen om op zondagmiddag 11 november 2007 om 14.00 uur naar Sportcomplex De Toekomstgroep te komen om daar Dekker Almere te ondersteunen.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Pieter op 08-11-2007 om 22:12 uur

    Try'in to be there.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)