Badminton Vereniging Almere

Kerstpakkettenactie

Heeft u dat ook … diverse kerstpakketten worden op het werk of aan de voordeur afgeleverd. Snel worden de pakketten geopend en wordt de inhoud beoordeeld. Lekkere en nuttige items worden afgewisseld met zaken die we al hebben, niet lusten of waar we het nut niet meteeen van inzien. Juist naar die dingen zijn wij als Jubileumcommissie op zoek.

13 juni 2008 bestaat onze vereniging 20 jaar. Ter gelegenheid van dit vierde lustrum wordt een feest georganiseerd. Om dit feest betaalbaar te houden en toch het feest te houden wat een 20-jarig jubileum verdiend willen wij in deze periode een loterij gaan houden. De opbrengst van deze loterij komt geheel ten goede van het jubileumfeest.

Hebt u nu zaken in uw kerstpakket die u toch niet gebruikt of zelfs zou weggooien…dan willen wij die graag van u ontvangen zodat wij deze zaken middels de voornoemde loterij van eigenaar kunnen laten veranderen.

Wij als jubileumcommissie nemen graag de spullen in ontvangst.

De jubileumcommissie bestaat uit: Cock van Puffelen (cock.v.puffelen@bvalmere.nl), Monique Berns, Ineke van Puffelen en Ronald Blok (ronald.blok@bvalmere.nl).

Wij zijn ’s woensdags (vanaf 20.00 uur) en vrijdags (vanaf 19.00 uur) in de hal om uw bijdrage in ontvangst te nemen. Passen deze tijdstippen u niet? Dan kunt u middels een van de bovenstaande e-mailadressen afspreken hoe we uw bijdrage in ontvangst kunnen nemen (ophalen kan ook).

Uiteraard is de nieuwjaarsreceptie van 6 januari ook een uitgelezen mogelijkheid om uw spullen te overhandigen.

Namens de Jubileumcommissie, hartelijk dank!

Allemaal fijne feestdagen en een goede jaarwisseling.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jubileumommissie op 22-12-2007 om 11:37 uur

    Goed voorbeeld doet goed volgen
    Vrijdagavond hebben we als jubileumcommissie de eerste prijzen vor onze loterij mogen ontvangen. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.
    De komende dagen zijn we regelmatig in de hal dus ........... bekijk uw kerstpakket nog eens goed en maak ons blij. ;)

Reageer op dit bericht (“Kerstpakkettenactie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)