Badminton Vereniging Almere

Nieuwjaarsreceptie was super

Het was uitermate gezellig op de Nieuwjaarsreceptie van de Badminton Vereniging Almere die op zondagmiddag 6 januari 2008 werd gehouden in Sportcomplex De Toekomstgroep. Zo'n 100 bezoekers deden zich te goed aan de zelfgebakken oliebollen die gretig aftrek vonden. Voorts likte men de vingers af bij de bitterballen en de vlammetjes en ook de kaas en worst gingen er in als koek.

Voorzitter Henk Staats hield een snedige nieuwjaarsspeech en zette Vincent Festen en Emmy Vlaar nog eens extra in het zonnetje. De kistjes met wijn zal ze ongetwijfeld smaken. Aisha Krak verraste vervolgens Vincent Festen en Henk Staats met een boekje over Amsterdamse Wijsheden, dit ter gelegenheid van het feit dat de langstzittende bestuursleden zeer recent alle twee met prépensioen zijn gegaan. Een zeer leuk cadeautje en wel heel bijzonder voor Vincent Festen als geboren Rotterdammer en Feyenoordaanhanger die het overigens goed kan vinden met Henk Staats, geboren Amsterdammer en Ajaxfan. Maar het feit dat zij in hart en nieren BVA-ers zijn verenigd zelf een Feyenoorder en een Ajacied.

Ineke van Puffelen, Monique Berns, Cock van Puffelen en Ronald Blok hebben ook deze receptie weer voortreffelijk georganiseerd en dat mag en moet zelfs worden gezegd!

Reageer op dit bericht (“Nieuwjaarsreceptie was super ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)