Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen wint met 5-3 van de Hoornse BC

Zaterdagavond 12 januari 2008 heeft Van Zoelen Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep de belangrijke wedstrijd tegen de Hoornse BC met 5-3 gewonnen. Dit ondanks het feit dat de first lady van dit team, Yvonne Hoogland, geblesseerd aan de kant moest blijven. Zij werd overigens adequaat vervangen door Iris Putters en Vonne van Polanen. Door dit resultaat versterkten de Almeerders hun koppositie en hebben ze nu 75 punten uit 12 wedstrijden. De Hoornse blijft tweede met 64 punten uit 12 wedtrijden. De Almeerders wisten zich gesteund door zo'n 25 toeschouwers en dat viel niet tegen.

Raymond Bonsee kwam in drie games niet tot winst in zijn single. Monique Slaman verloor in twee games en Bonsee en Slaman verloren ook het gemengd dubbel.
Winst was er in drie games voor het mannendubbel van Walter Budding en Stephan Branderhorst en eveneens in drie games voor het vrouwendubbel van Iris Putters en Monique Slaman. Stephan Branderhorst won met de handrem spelend zijn single en invalster Vonne van Polanen won ook heel knap spelend in drie games haar single. Joerie Kraaijestein en Iris Putters zorgden in het gemengd dubbel voor het oh zo belangrijke vijfde wedstrijdpunt.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. gijs op 13-01-2008 om 11:12 uur

    Rinske heeft volgens mij 2 sets gewonnen!

  2. dave op 13-01-2008 om 11:15 uur

    In 2 sets gewonnen!!!!!!!!!!:D

  3. Henk Staats op 13-01-2008 om 11:51 uur

    Is aangepast.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen wint met 5-3 van de Hoornse BC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)