Badminton Vereniging Almere

Worden team 5, 12 en 15 dit weekend kampioen?

We hebben al twee kampioenen bij de senioren competitie maar als het even mee zit, komen daar nog 3 teams bij. Voor zowel team 5, 12 en 15 zal het dit weekend erop of eronder zijn en is deze laatste competitiewedstrijd beslissend voor hun eindklassering.

Team 5

Team 5 stond na de eerste helft van de competitie op een 3e plek, maar de achterstand op Gaasperdam en de Treffers was minimaal. Het team was er dan ook op gebrand, om deze twee clubs te verslaan, om zo op het ereschavot te kunnen eindigen.
En dat hebben ze geweten, want vanaf de 2e helft is Almere ongeslagen op weg om de hoofdprijs mee naar huis te nemen.
Inmiddels heeft Almere zich 2 punten losgewerkt van de nummer 2, Gaasperdam. De Treffers zijn inmiddels afgezakt naar een 3e positie en vormt geen gevaar meer.
Aanstaande zaterdagavond speelt Almere 5 thuis tegen hekkensluiter Huizen. Almere dient met 6-2 te winnen, om die avond het kampioenschap te mogen vieren. Anders is het even afwachten hoeveel punten Gaasperdam zondagmiddag weet te winnen tegen Duinwijck.
Dorien, Tessa, Tiffany, Joost en Jordy, toi, toi, toi!

Team 12

Nergens in de competitie is het zo spannend, als in de 2e klasse afdeling 6. Daar staan Almere 12 en Overbos 3 beiden met 75 punten bovenaan, op ruime afstand van de overige teams.
Bij de uitwedstijd tegen Overbos, in november, werd het jonge team verrast door de sterkte van dit team, en verloor toen met 5-3. Aanstaande zaterdag ontvangt Almere OVerbos thuis, en dan is het dus erop of eronder.
Overbos heeft tot nu toe dus alles gewonnen, en dat betekent dat er zaterdagavond gewonnen zal moeten worden. 5-3 is hierbij voldoende.
Sarina, Nienke, Michael, Rick en Jos, veel succes zaterdag!

Team 15

Team 15 heeft zich langzaam aan naar de 1e plek toegewerkt in de 4e klasse afdeling 7. Het team versloeg de eerdere nummer 1, Martinus Amstelveen 6, twee weken geleden met maar liefst 7-1, en nam zo de koppositie over. Met 61 punten staat Almere 5 punten voor op Martinus.
Het team kreeg aan het begin van de competitie te maken met een ernstige blessure bij Sonja Caron, en dit hakte er goed in bij het team. Gelukkig was Renkse Heida bereid om het team te komen versterken.
Aanstaande zondagochtend speelt het team thuis tegen Flower Shuttle 4, de nummer 3 in de poule. Martinus speelt diezelfde morgen tegen Weesp 7, maar er moet wel iets geks gebeuren, wil Almere zijn voorsprong nog uit handen geven.
Sonja, Yvonne, Renske, Paul, Glenn en Tom, veel succes zondag!

Behalve dat deze teams uw steun hard kunnen gebruiken is dit ook het laatste competitieweekeinde, en zo dus ook de laaste maal dat u de spelers in teamverband kunt bewonderen. Kom daarom massaal naar ons Sportcomplex De Toekomstgroep om alle teams de steun te geven die ze nodig hebben!

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 22-01-2008 om 10:48 uur

  Ik zal er zeker zijn.

 2. DannyP op 22-01-2008 om 12:49 uur

  Ja, ja. Je was er ook om ons aan te moedigen ;-)

 3. Henk Staats op 22-01-2008 om 15:38 uur

  Beste Danny.

  Familieomstandigheden. Anders had ik er geweest.

 4. Pieter op 22-01-2008 om 23:14 uur

  Hahaha :P


  Veel succes dames en heren:D!

 5. Stephan op 26-01-2008 om 23:21 uur

  Team 5 & 12 van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap. Morgen hopelijk nog team 15, succes!

 6. Paul op 27-01-2008 om 21:45 uur

  @Henk: we hebben gekeken ... maar je was nergens te zien. Familieomstandigheden? Te vroeg? :)

 7. Henk Staats op 28-01-2008 om 10:09 uur

  Beste Paul,

  Deze keer prettige familieomstandigheden. Viering van de verjaardag van onze jongste zoon, de kleinkinderen op bezoek, de boswandeling enz. Ik kon dus alleen nog maar bellen of jullie op winst stonden en volgens Tom was dat zo.
  Overigens zaterdagavond ben ik wel geweest en heb ik gezien dat team 5 met 'machtsvertoon' de titel binnenhaalde en team 12 er fors voor heeft moeten werken.
  Evenzogoed Paul, van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Reageer op dit bericht (“Worden team 5, 12 en 15 dit weekend kampioen? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)