Badminton Vereniging Almere

Kaas- en wijnhandel Henk Mostert, een trouwe sponsor

Kaas- en Wijnhandel Henk Mostert is al sinds mensenheugenis sponsor van onze vereniging en levert ook de wijn in de kantine. Kaas- en Wijnhandel Henk Mostert is gevestigd Dorpsplein 56, 1115 CW te Duivendrecht en op 60m² winkeloppervlakte kan een keuze gemaakt worden uit maar liefst 100 verschillende wijnen, meer dan 60 soorten Nederlandse kaas en altijd vers gebrande noten.

Het wijnassortiment bestaat uiteraard uit Franse wijnen maar daarnaast kan er gekozen worden uit Spaanse, Italiaanse, Zuid Afrikaanse, Australische, Chileense en Argentijnse wijnen. Het voordeel van de wijnen uit de nieuwe wereld zoals Zuid Afrika , Chili, Argentinië en Australië is, dat ze van uitstekende kwaliteit zijn tegen zeer betaalbare prijzen. Vaak kan tegen de helft van de prijs van Franse wijnen een werkelijk uitstekende wijn gekocht worden. Op basis van onze wijnkennis kunt U dus bij ons terecht voor een verrassend goede wijn tegen een schappelijke prijs. Zo komt er ook geen wijn in de schappen die niet vooraf door ons geproefd is.

Dit bestand bestaat niet

Maar we zijn niet alleen groot in wijn. We hebben ook een uitgebreid assortiment aan kaas. De door ons verkochte kaas komt in hoofdzaak van Cono uit Midden-Beemster, die tot op de dag van vandaag de beste en lekkerste kaas van Nederland maakt en nergens mee vergelijkbaar is. Cono was trouwens de eerste fusieorganisatie in Kaasland (1902) en betekent niets meer dan Combinatie Noord Hollandse Kaasfabrieken en Cono is trouwens nog de enige en laatste zelfstandige kaasfabriek van Nederland.

U kunt ons bellen voor informatie of nog beter we stellen op Uw verzoek voor U een proefpakket samen tegen een heel leuke prijs. Klachten kennen wij niet, want die worden altijd opgelost. Smaak valt nooit over te twisten, doch over kwaliteit wel en die moet bij ons goed zijn.

Bel ons en vraag naar een prijslijst; 020-6957578.

Reageer op dit bericht (“Kaas- en wijnhandel Henk Mostert, een trouwe sponsor ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)