Badminton Vereniging Almere

PROVI nieuwe sponsor van Almere

Provi sponsort de Badminton Vereniging Almere. Provi is een landelijk opererende importeur met als hoofdactiviteit het verkopen en het verlenen van service van probleemoplossende reiningings- en persluchtproducten en -systemen. Provi streeft continue naar een duurzaam partnership met haar klanten. Kwaliteit, innovatie en de klant staan centraal en vormen het fundament voor dit partnership. Voor de klanten stelt Provi hoogwaardige producten, perfecte service en after-sales voorop. Niet helemaal toevallig bij deze deal is het feit dat Erik Staats, speler van team 1, Dekker Almere, werkzaam is als accountmanager bij Provi.

Dit bestand bestaat niet

Het specialisme van Provi omvat mobiele en stationaire hogedrukreinigingssystemen van 100 tot en met 2000 bar, zowel in concept als maatwerk. Provi is het adres voor Uw hogedrukreiniger, hogedrukspuit, hogedruktrailer, mobiele hogedrukreiniger, schrobzuigmachine, veegmachine, industriële stofzuiger, waterzuiger, osmose glasbewassing, telescopische glasbewassing, straalsystemen, wasstraat en wasbox. Provi is onder meer exclusief importeur van Aquila hogedruktrailers en maatwerksystemen en is selectpartner van Nilfisk-Alto en Nilfisk-Advance.

Zo levert Provi onder meer aan de grote oliemaatschappijen de geadvanceerde reinigingsmachines voor de olieplatforms, die vaak ernstig vervuild zijn door de uitwerpselen van meeuwen.

Meer informatie: www.provi.nl.

Reageer op dit bericht (“PROVI nieuwe sponsor van Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)