Badminton Vereniging Almere

VOMAR en onze vereniging

Inzake de VOMAR-sponsorovereenkomst hebben wij U enige weken terug het volgende gemeld: Het bestuur heeft een fraaie overeenkomst gesloten met Vomar Supermarkten. Leden van onze vereniging die bij Vomar hun dagelijkse boodschappen doen, beschikken over een gratis Klant-is-Koningkaart. Die kaart biedt onder meer het voordeel dat de kas van de vereniging flink gespekt kan worden. En daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen.

Het enige wat je als lid van onze vereniging moet doen is in de Vomarwinkel een Klant-is-Koningkaart (KIK-kaart) aanvragen als je er nog geen hebt. Bij het afrekenen van de boodschappen worden de totaalbedragen steeds op de kaart opgeteld. Na drie maanden wordt over het totaal van de door jou bestede bedragen 0,5% door Vomar overgemaakt naar onze vereniging. Dat kan aardig oplopen en het enige dat U moet doen is ons Uw KIK-kaart nummer op te geven. Dat kan bij de secretaris van de sponsorcommissie Jenny Mustamu.

Met andere woorden, koop allemaal je dagelijkse boodschappen bij Vomar en zorg dat je de Klant-is-Koningkaart gebruikt. Je wordt er zelf beter van, want Vomar is een voordelige supermarkt, maar als vereniging profiteren wij er ook van.

Onze penningmeester zal de Vomar-opbrengsten aanwenden ter financiering van onze jeugdopleiding.

In Almere vindt U een Vomarwinkel in en bij:

Dus geef Uw KIK-kaartnummer op aan Jenny Mustama, e-mailadres jenny.mustamu@bvalmere.nl.

Inmiddels hebben zich 15 leden aangemeld en daar zijn we zonder meer erg blij mee. Toch hadden wij op iets meer deelnemers gerekend, eerlijk gezegd op een stuk of 40, en wij doen derhalve nog een dringend beroep op al onze leden om zich toch vooral aan te melden bij Jenny Mustamu
Heeft U vragen, informeer dan bij Henk Staats, telefoon 036-5313711 of e-mailadres henk.staats@bvalmere.nl.

Tot nu toe 9 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. ronald op 30-01-2008 om 22:07 uur

  hou toch op met die onzin weer enkel in het belang van de vereniging als jullie er zoveel % van hebben geef dan ook een rpijs weg aan welk klanten is koningpas het meest de vereniging heeft gespekt per half jaar en ggeef die wat leuks in plaats van enkel vereniging belang

 2. Henk Staats op 31-01-2008 om 08:31 uur

  Ronald , ik weet niet of je lid van de vereniging bent, maar een vereniging is per definitie een wij-constructie en geen jullie-constructie. En wie in jouw termen de vereniging het meest heeft gespekt, dat weten we niet en dat willen we ook niet weten. En dat er iets leuks gaat gebeuren voor de VOMAR-deelnemers, daar hebben wij al over nagedacht.

 3. cock op 31-01-2008 om 15:45 uur

  Sinds wanneer is (sponsor)geld genereren onzin? Volgens mij komt het ontvangen sponsorbedrag ten goede aan de gehele vereniging, dus aan alle leden.

  Wellicht kunnen we een cursus grammatica en spelling voor Ronald betalen?

 4. Ricardo op 31-01-2008 om 17:14 uur

  Er staat toch echt in de tekst dat het voor de jeugdopleiding is;)
  Dus dat is niet de hele vereniging;)

 5. cock op 31-01-2008 om 17:55 uur

  Weet ik, maar binnen onze vereniging werkt financien als volgt (tenminste toen ik voorzitter van de JC was). Een commissie organiseert een ativiteit voor de jeugd en vraagt hiervoor aan de penningmeester een budget aan. In "mijn tijd" heeft de penningmeester nooit een budgetaanvraag gewijgerd (vanwege mijn enorm goede motivatie ]:) Ik neem niet aan dat de JC nu ineens veel meer activiteiten gaat oontplooien. Kortom, we krijgen meer geld binnen, en we hebben dezelfde uitgave, dus houden we meer geld over (of komen minder tekort), hetgeen positief is voor de gehele vereniging.

 6. Jules op 31-01-2008 om 20:18 uur

  Wel een goeie overeenkomst, zeker voor bva maar waarom zou je investeren in een jeugdopleiding terwijl ze later weggaan?

 7. Ricardo op 31-01-2008 om 20:22 uur

  haha ja of niet:P

 8. nick op 31-01-2008 om 20:27 uur

  Jules dat vroeg ik me nou ook af waarom ze dat zouden doen want bijna iedereen vertrekt naar van zijderveld of anderen clubs. Dan is het toch handiger om ergens anders te gaan inversteren iets waar ze over 5 jaar nog van gebruik kunnen maken bijvoorbeeld maar dat is mijn mening verder goeie deal voor bva;)

 9. Pieter op 01-02-2008 om 00:01 uur

  Goeie deal.
  Kijken of het nog word besteedt ;).

Reageer op dit bericht (“VOMAR en onze vereniging ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)