Badminton Vereniging Almere

Zondag 30 maart Color Holland Jeugdtoernooi in Huizen

Op zondag 30 maart a.s. organiseert badmintonvereniging Huizen '96 het Color Holland Jeugdtoernooi. Dit toernooi is vooral heel erg leuk voor de beginnende competitiespelers, maar zeker ook voor recreantspelers die nog geen competitie ervaring hebben. Je kunt dus ook al meedoen als je in trainingskleur wit zit!!

Je wordt tijdens dit toernooi ingedeeld op sterkte en leeftijd, competitie- en recreantspelers in aparte poules. Je speelt uitsluitend dubbels, deze dubbels worden door Huizen '96 per partij samengesteld.

Het toernooi begint om 10.00 uur en zal (afhankelijk van het aantal deelnemers) afgelopen zijn om ongeveer 15.00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt 7 euro per persoon. Voor dit geld krijg je wat te eten, drinken, een herinnering en misschien win je nog wel een prijs!

Inschrijven kan door het sturen van een mail naar Jeannette van Cruchten, jeannette.v.cruchten@bvalmere.nl (onderwerp: Color Holland 2007/2008, vermeld tevens je geboortedatum, je trainingskleur en of je competitie speelt) of vul je naam en overige gegevens in op de inschrijflijst in de hal.

Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 22 maart!!

Indien je inschrijft, verwacht ik je op zondag 30 maart om 9.00 uur in ons Sportcomplex De Toekomstgroep (zelf vervoer regelen). Vandaar vertrekken wij gezamelijk naar Huizen.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. ron op 20-03-2008 om 10:56 uur

    Door een iets gewijzigde opzet is het toernooi ook aantrekkelijker geworden voor gevorderde competitiesepelers.

  2. coralien op 20-03-2008 om 10:57 uur

    Ron, kan je daar iets meer over vertellen, bv over hoe ver gevorderd en zo?

  3. ron op 20-03-2008 om 20:39 uur

    Er doen kids mee van ons jeugdteam die kampioen van Noord-Holland U15 zijn geworden. Ook kids van U17 die afgelopen seizoen in de veren klasse hebben gespeeld. Er zijn aanmeldingen van kids van bv Badso die in Amersfoort deelnemen aan RTC trainingen. Wij proberen zoveel mogelijk kids van gelijke sterkte in te delen in poules en deze worden dan door elkaar gehusseld en spelen telkens met een ander partner van deze poule onderlinge wedstrijden.

Reageer op dit bericht (“Zondag 30 maart Color Holland Jeugdtoernooi in Huizen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)