Badminton Vereniging Almere

Uitslag Hodal beker

Eindelijk de indicatie waaruit blijkt hoe je het dit seizoen gedaan hebt: de finale van de Hodal beker. Welke dames hebben goed gepresteerd in de competitie en welke heren? Het leuke van de Hodal beker is dat het niet uitmaakt op welk niveau je speelt, als je maar lekker speelt op dat niveau en de puntjes binnenhaalt voor je team. Gedurende het bestaan van deze ‘competitie’ is gebleken dat de meeste winnaars vooral uit de district teams komen. En wie worden het dit jaar?

Dit seizoen hebben we het uiteindelijk voor elkaar gekregen om de uitslagen van de teams (bijna) automatisch te verwerken tot Hodal resultaten. Dit heeft er onder andere toe geleid dat de Hodal presentatie op de website gedurende het seizoen niet vlekkeloos is verlopen. En dan het late bekendmaken van de winnaars, tjsa, laten we zeggen dat het naar de achtergrond was geschoven, want de winnaars waren vrij snel na het seizoen bekend. Wij beloven dat dit volgend seizoen verbeterd zal worden, net als de tussentijdse standen.

OK, dat zijn de beloftes, maar nu de uitslag. Maximaal kun je 3 punten per wedstrijd per onderdeel krijgen. Per onderdeel wordt uiteindelijk het gemiddelde berekend. Het gemiddelde van de winnaars ligt tussen de 2,5 en 3,0!

En de winnaars zijn:

Dames

Onderdeel Naam Wedstrijden Gemiddelde
Dames Enkel Deborah v.d. Wal 12 3,00
Dames Dubbel Sarina Baak 12 2,75
Dames Mix Yvonne Hoogland 11 2,55
Dames overall Sarina Baak 36 2,64

Heren

Onderdeel Naam Wedstrijden Gemiddelde
Heren Enkel Jordy Tukker en Franke Roders 14 2,79
Heren Dubbel Paul van Raak 11 2,64
Heren Mix Chris Dekker 13 2,69
Heren overall Tom Spenner 23 2,57

Elke winnaar krijgt een T-shirt met een leuke tekst er op. Omdat wij de maat van het T-shirt niet weten, vragen wij de winnaars dit even door te geven aan een van de wedstrijdcommissieleden: Krijn, Edwin of Danny.

Ben je nieuwsgierig wat je eigen gemiddelde is van het seizoen 2007/2008? Bekijk dan de Hodal-lijsten hier op de site. Trouwens, je eigen prestaties kan je ook nalezen op toernooi.nl, maar dat wist je misschien al wel.

Tot volgend seizoen!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 22-04-2008 om 17:23 uur

    Knap van Jordy om zich tussen de oudgedienden te wurmen, maar je kunt ook zeggen knap van de jongere ouderen om de jongeren achter zich te laten.
    En een 3,0 scoren in de damessingle, dat is ook geen kattepis.
    Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en HODAL Dienstverlening wordt bedankt voor de sponsoring.

Reageer op dit bericht (“Uitslag Hodal beker ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)