Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere en het seizoen 2008/2009

De Sporttechnische Commissie van de vereniging heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten en zij hebben zich danig geroerd op de badmintontransfermarkt, al is dat in vergelijking met de voetbaltransfermarkt wellicht een ietwat al te weidse benaming. Maar goed er moesten voor het nieuwe seizoen 2008/2009 zaken worden gedaan en dat is dan ook gebeurd.

Van belang is te weten dat Installatiebedrijf Carl Dekker ook de komende seizoenen als sponsor van Dekker Almere zal optreden. Co-sponsors zijn De Samenwerking en Forza.
Een ook niet onbelangrijk punt is het feit dat Rick Prins en Max Sibald deel gaan uitmaken van de trainersstaf en dat samen met Suzanne Mulkens, Bas van Os en Joeri Kraaijestein een mooi aan elkaar complementair trainersgezelschap is gecreëerd.

Maar het allerbelangrijkste zijn de spelers en in dit kader kan gemeld worden dat de Sporttechnische Commissie de basis wat aan de smalle kant vond, zeker na het aangekondigde vertrek van Ilse Vaessen naar Duitsland. Maar met het aantrekken van Patty Stolzenbach moet het vertrek van Ilse ruimschoots gecompenseerd zijn. Voorts maakte Yvonne Hoogland de stap van team 2 naar team 1. Daarnaast zijn als eerste reserves voor Dekker Almere de mannen Ralph Starren en Dennis Steenland binnengehaald. Aangezien Tim Vaessen ook als eerste reserve voor Dekker Almere zal fungeren is er tevens sprake van een forse versterking van het tweede team, Van Zoelen Almere, dat uitkomt in de eerste divisie.

Dekker Almere ziet er qua bemensing voor het seizoen 2008/2009 in principe als volgt uit:

Joeri Kraaijestein en Rick Prins zullen optreden als coaches voor Dekker Almere.

De Sporttechnische Commissie, de trainers, de coach en de spelers zijn er alles aangelegen om er een mooi seizoen van te maken!

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere en het seizoen 2008/2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)