Badminton Vereniging Almere

Mariska Post en Dorien Drees versterken Wedstrijdcommissie

Mariska Post en Dorien Drees hebben zich bereid getoond de wedstrijdcommissie te versterken. Mariska heeft de taak van voorzitter op zich genomen en Dorien wordt competitieleider van de landelijke teams.

De wedstrijdcommissie maakt deel uit van de Sporttechnische commissie, en houdt zich bezig met het organiseren en faciliteren van de wedstrijden voor zowel de jeugd als de senioren. Zaken die hierbij komen kijken zijn het samenstellen van het wedstrijdboekje, het regelen van de zaalhuur, de shuttles, de baanindeling, maar ook bijvoorbeeld de Hodalbeker en de clubkampioenschappen. Met meer dan 30 teams een hele klus!
De overige leden van de wedstrijdcommissie, Krijn Hoetmer, Jan Nederveen, Edwin Gijsen, Danny van der Putten, Peter Groothuijse en Peter Verschoor zijn dan ook heel blij met de komst van Mariska en Dorien.

Hieronder stellen Mariska en Dorien zich aan u voor:

Mariska

Ik wil me graag voorstellen als de nieuwe voorzitter van de wedstrijdcommissie. Aisha heeft deze taak twee jaar gedaan, maar inmiddels zijn er wat veranderingen aangebracht in de structuur binnen de vereniging. Aisha is nu doorgeschoven naar de STC, en samen met Edwin Gijsen, Danny van der Putten, Jan Nederveen, Krijn Hoetmer, Dorien Drees (senioren), Peter Verschoor, Peter Groothuijsen (junioren) gaan wij de wedstrijdzaken doen.
Ik speel zelf al jaren competitie met veel plezier. Eerst in Nieuwveen en later in Almere. Ben ook lid van het bestuur geweest in beide plaatsen en ook al eerder lid van de wedstrijdcommissie. Ik heb het altijd leuk gevonden om iets voor de vereniging te doen, buiten spelen om. Nu dus de wedstrijdcommissie. Ik hoop dat het een goed seizoen gaat worden en dat Dorien haar draai snel zal vinden!

Dorien

Hai! Ik ben Dorien. En dit is wat ik doe naast de badminton.
Ik ben 19 winters jong en een studente aan de hogeschool van Amsterdam. Daar studeer ik Interactieve media, vijf dagen in de week(!). Ik doe dus iets met computers en dan vooral met websites. Ik zit nu in het derde jaar en ben een jaar geleden begonnen met een aantal vrienden om een studievereniging op te zetten. En dit is gelukt! We hebben nu officieel de IAM Core opgericht en zijn bezig met allerlei activiteiten zoals de introductie en speeddaten tussen studenten en bedrijven, erg leuk. En ik doe nog een aantal dingen voor de opleiding zelf, presentaties, cursus, nakijken enz.
Naast school werk ik ook nog. Ik ben blijven hangen bij m’n stagebedrijf van vorig jaar. Hier doe ik voornamelijk update werk van websites, flash banners maken, statische banners. En allerlei andere kleine klusjes en dat doe ik op een Apple iMac 24”, hoe vet.
Ik heb ook nog m’n eigen “onderneming”, klinkt groots hè, in het bouwen van websites.
Dit allemaal doe ik in Amsterdam. En gelukkig woon ik er ook en kan ik op m’n echte Amsterdamse fietsje door de stad crossen. Amsterdam is echt de stad om te wonen voor studenten. Dus zoek je nog een kamer laat het me weten wie weet hoor ik nog eens wat.
En aangezien ik nog wel een paar uurtjes over heb kom ik nu ook de wedstrijdcommissie versterken.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 21-05-2008 om 13:55 uur

    Mariska en Dorien, van harte welkom en heel goed dat jullie daadwerkelijk iets voor de vereniging willen doen. Veel succes.

Reageer op dit bericht (“Mariska Post en Dorien Drees versterken Wedstrijdcommissie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)