Badminton Vereniging Almere

Het jubileum komt eraan!

In februari hebben we (de jubileumcommissie) jullie al eens een keer geïnformeerd over het aanstaande jubileum. In dit bericht hebben we de datum gezet (28 juni) en de activiteiten die we toen verwachtten te organiseren. Ook schreven we dat we nog niet wisten of al onze activiteiten doorgang konden vinden, omdat we niet wisten wat we konden kopen/huren.

Na deze mededeling heeft de jubileumcommissie hard doorgewerkt en we kunnen nu veel concreter zijn:

Een dezer dagen zal een envelop van BVA bij alle leden worden bezorgd. Hierin vind je, naast een nieuwsbrief, een uitnodiging om op de jubileumdag te komen. De datum is nog steeds 28 juni, en we gaan het volgende doen:

Van 12.00 uur tot 17.00 uur is het “Family Fun”. We hebben een aantal enorm leuke spellen/attracties weten te bemachtigen, bestemd voor het hele gezin. Dus:

Voor alle leden zal dit spellencircuit gratis zijn, van niet leden vragen wij een zeer bescheiden bijdrage (1 euro voor de hele middag)

Om 17.00 uur zal de uitslag van de loterij zijn.

Wij willen de loterij voor ieder toegankelijk maken, wij vragen dus maar 1 euro voor een envelop met 5 lootjes. We hebben reeds mooie prijzen (gekregen via de kerstpakkettenactie, en via sponsoring). Aangezien we eigenlijk niets willen overhouden aan de loterij gaan we nog een aantal topprijzen kopen (van de toekomstige opbrengst).

De verkoop van de loten begint deze week, als je al loten wilt kopen kan je een van de jubileumcommissieleden benaderen. Uiteraard zullen we op 28 juni ook loten gaan verkopen.

Vanaf 20.00 uur is het “Party-Time”. Zoals in de vorige correspondentie gemeld ligt de artiest vast en is dit een toppertje. Wij verwachten een gigantisch gezellige en uitzinnige avond. Alle drankjes zullen slechts 1 euro kosten!!!

Natuurlijk hebben we, om dit feest te laten slagen, nog een aantal helpers nodig. We gaan leden hiervoor actief benaderen, maar als je ons wilt helpen kan je ons ook zelf benaderen. Ook voor vragen en/of suggesties staan wij altijd open.

Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in!!
Ineke, Monique, Ronald en Cock

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Leonie Hoeve op 30-05-2008 om 21:49 uur

  Cock, ik heb je email niet, vandaar langs deze weg.
  Sorry de porry maar ik kan niet die dag.
  Troost je, er zijn vast nog genoeg van mijn soort te vinden. Groet, Leonie

 2. Cock op 01-06-2008 om 10:52 uur

  Hoi Leonie, erg jammer dat je niet kan, we hebben al een nieuwe, en ook een goeie volgens ons. Toch bedankt dat je er over hebt willen nadenken.
  Voor de andere lezers, wij hadden Leonie gevraagd om een bepaalde activiteit tijdens het jubileum te doen, maar ze kan niet. We schrijven een beetje criptisch omdat we uiteraard de activiteit niet willen prijsgeven.

 3. LL-POWER op 26-06-2008 om 20:19 uur

  Wij zijn zeker van de partij :D :D :D

  word LOL :P

 4. Krijn op 27-06-2008 om 09:54 uur

  Hebben we er zin in?!

 5. Henk Staats op 27-06-2008 om 17:38 uur

  Het wordt vast een heerlijk feest. In meer dan één opzicht zijn alle ingrediënten aanwezig om er een geslaagde jubileumavond van te maken. Aan de organisatoren zal het dus niet liggen!

 6. Ricardo op 27-06-2008 om 20:42 uur

  Lijkt me leuk
  Alleen jammer dat het net in vakantie valt
  ga vanacht weg dus kan niet komen
  Veel plezier iedereen

 7. Cindy op 28-06-2008 om 07:09 uur

  Snif, ook ik ben er niet bij. Wij vertrekken zo meteen richting Italië. Ook leuk, maar ik had heel graag meegefeest in de sporthal. Er zit niets anders op dan nog maar 20 jaar lid te blijven dan en het volgende jubileum mee te vieren :)!
  Iedereen heel veel plezier gewenst, maak er een topdag van (gaat vast wel lukken).

  Ps. Ik kom al mijn gewonnen prijzen na de vakantie wel ophalen ;).

Reageer op dit bericht (“Het jubileum komt eraan! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)