Badminton Vereniging Almere

Kasper stelt zich voor

Kasper Weijmans is vanaf volgend seizoen facilitair manager van team 1 t/m 4. Hieronder stelt hij zich voor.

Ik wil me graag voorstellen als facilitair manager van team 1 tm 4. Ik ben Kasper Weijmans, 21 jaar en woon in IJsselstein, dat is net onder Utrecht. Dit wordt alweer mijn vijfde jaar bij BV Almere. Momenteel volg ik de studie, Sport, management en ondernemen aan de Hoge school van Amsterdam. Hiervoor is het voor mij interessant om Joeri te helpen als manager van de eerste vier teams. Ik ga me dus bezig houden met de facilitaire kant, daar valt onder: teambuildings dag, het regelen van wedstrijdverslagen en alles wat te maken heeft met team 1 tm 4. Komend jaar hoop ik veel voor de club te kunnen doen. Wel ga ik een aantal mensen benaderen, om mij te kunnen helpen. Vele handen maken immers licht werk. Als je meer over me wilt weten, stel gerust vragen!

Groeten,

Kasper Weijmans

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 02-06-2008 om 13:15 uur

  Kasper,

  Prima de luxe dat je Joeri gaat helpen. Veel succes er mee en ik weet nu al dat je er altijd veel van zult leren.

 2. Joren op 07-06-2008 om 08:13 uur

  heey Kasper...

  Manager... Hmm dat past wel bij je he die benaming ;)
  We spreken elkaar

  x

Reageer op dit bericht (“Kasper stelt zich voor ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)