Badminton Vereniging Almere

Woensdagochtendbadminton blijft groot succes

Op woensdag 25 juni 2008 is het al weer de laatste speeldag van het seizoen 2007/2008 van het oh zo populaire woensdagochtendbadminton. Het aantal deelnemers aan de woensdagochtendcessie schommelt altijd rond de 30, waarbij zich zelfs uitschieters kunnen voordoen naar 36 deelnemers. Als trouwens iedereen zou komen die op de lijst staat, zouden we zelfs te weinig badmintonvelden hebben! Het geheim van het succes van de woensdagochtend is niet eenvoudig te doorgronden maar we denken dat het samenhangt met een saamhorigheidsgevoel en de gezelligheid die troef is

Zelf ben ik sinds januari 2008 een frequent speler van de woensdagochtend en ik moet U zeggen dat ik mij ten zeerste vermaak.Vrij recent is ook Job Jansen weer fanatiek aan het badmintonnen geslagen op de woensdagochtend en dat is voor de oud-wedstrijdspelers een welkome aanvulling.
Vanzelfsprekend gaat ook in het komend seizoen 2008/2009 het woensdagochtend badminton weer gewoon door. De eerste speelochtend is
woensdag 13 augustus 2008 en wij hopen dat een ieder na een welverdiende vakantie zich weer meldt op de woensdagochtend. En wat nieuwelingen betreft, is Uw interesse gewekt, neem dan contact op met de Badminton Vereniging Almere (www.bvalmere.nl). Telefoon 036-5230549 of 036-5313711 of stuur een e-mail info@bvalmere. nl

De woensdagochtendgroep

De woensdagochtendgroep. Klik op de foto voor een grotere versie.

Reageer op dit bericht (“Woensdagochtendbadminton blijft groot succes ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)