Badminton Vereniging Almere

Schilderbeurt Sportcomplex De Toekomstgroep

In september 2008 wordt de buitenkant van Sportcomplex De Toekomstgroep opnieuw geschilderd. De afgelopen maanden zijn en de komende weken worden er hier en daar nog wat reparatiewerkzaamheden uitgevoerd om de schade als gevolg van mislukte inbraakpogingen te herstellen. Dat is dan een mooie gelegenheid om alles weer eens 'een nieuwe lik' verf te geven.

Wij denken niet dat U van deze werkzaamheden hinder zult ondervinden, maar je weet maar nooit. De kleur geel zal verdwijnen en hemelsblauw zal gaan overheersen, waarbij ongeveer dezelfde kleurstelling zal worden aangehouden als de vloer in de badmintonzaal.
De werkzaamheden worden uitgevoerd, hoe kan het ook anders, door één van onze hoofdsponsors, De Toekomstgroep, Schilderwerken BV.

Reageer op dit bericht (“Schilderbeurt Sportcomplex De Toekomstgroep ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)