Badminton Vereniging Almere

Stichting Bechterew organiseert een aangepast badmintontoernooi

De Stichting Bechterew organiseert op zaterdag 8 november 2008 in de Topsporthal in Almere een badmintontoernooi voor Bechterewpatiënten. Het is de eerste maal dat een dergelijk toernooi voor Bechterewpatiënten wordt georganiseerd. De uitnodigingsbrief van de Stichting Bechterew in Beweging vindt U in dit artikel en daarin vindt U alle essentiële informatie.

Mede omdat het toernooi in de Almeerse Topsporthal wordt gehouden heeft de Stichting Bechterew in Beweging de Badminton Vereniging Almere verzocht om het Bechterewtoernooi onder de aandacht te brengen van onze leden. Vanzelfsprekend voldoen wij gaarne aan dit verzoek. De stichting heeft tijdens het Bechterewtoernooi dringend behoefte aan ondersteuning van de deelnemers onder meer qua spelregels en puntentelling.

Van belang is voorts het volgende:

Voor meer informatie over het toernooi verwijzen wij naar de uitnodigingsbrief en voor meer informatie over de Stichting Bechterew in Beweging verwijzen wij U naar de website stichting-bechterew.nl.

Als U zich op zaterdag 8 november 2008 enige uren beschikbaar wilt stellen om de deelnemers te ondersteunen, neemt U dan contact op met de Stichting Bechterew in Beweging.

Reageer op dit bericht (“Stichting Bechterew organiseert een aangepast badmintontoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)