Badminton Vereniging Almere

OpenDag doorslaand succes

De OpenDag die de vereniging op zondag 31 augustus 2008 van 14.00 tot 16.00 heeft georganiseerd, kan zonder overdrijven een doorslaand succes worden genoemd. Maar liefst 75 belangstellenden kwamen, ondanks het prachtige zomerweer, naar Sportcomplex De Toekomstgroep om kennis te maken met de Badminton Vereniging Almere en de badmintonsport. Twintig enthousiastelingen schreven zich onmiddellijk in als lid van de vereniging en krijgen volgende week een racket van € 65,--, gratis wel te verstaan.

Het bestuur was tevreden over de opkomst en het aantal leden dat zich direct inschreef en het bestuur verwacht dat de komende dagen zich nog meer leden zullen inschrijven. Het bestuur probeert na te gaan of de nieuwe leden zijn gekomen op basis van de folderactie (16.000 folders zijn er verspreid in de naaste omgeving van Sportcomplex De Toekomstgroep), of op basis van de berichtgeving in de kranten en de kabelkranten.

Bij Smashing Wijchen was de OpenDag ook al een groot succes en het bestuur van de Badminton Vereniging Almere hoopt dat de OpenDagen bij de andere verenigingen in het land eveneens succesvol zullen zijn. De verenigingen en de bond moeten immers groeien!

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Lieke_P op 31-08-2008 om 17:56 uur

  Joost & Rick xD

  twas leuk he ]:)
  niet meer spotten met LL-POWER ]:) ]:) ]:) :D

 2. Henk Staats op 31-08-2008 om 18:07 uur

  Beste folderaars,

  Bedankt voor jullie ondersteuning. Mede dankzij jullie was de OpenDag een succes. En vergeten jullie vooral niet om je declaratie in te dienen.

 3. Rolf (BC Smashing) op 02-09-2008 om 09:36 uur

  Gefeliciteerd met deze prestatie! Hopelijk kunnen de opendagen bij de andere badmintonverenigingen ook een toestroom van leden verwachten. Want niks mooiers dan ‘onze’ sport: badminton.

  Wij hadden van te voren ook een folderactie gehouden echter hadden wij er ‘maar’ 3000 verspreid. Ik geloof dat wij nu tegen de twintig (nieuwe)leden aanzitten! En na rondvraag bleek dat bij ons de meeste mensen op de folder zijn afgekomen..

Reageer op dit bericht (“OpenDag doorslaand succes ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)