Badminton Vereniging Almere

Pieter Jan Hoeve weer thuis

Dinsdag 12 augustus is Pieter Jan weer thuis gekomen vanuit het AMC. Pieter Jan is weer enigszins mobiel na de operatie om zijn gebroken been te herstellen. Tevens zijn er bestralingen geweest en bloedtransfusies zodat Pieter Jan zich zo goed mogelijk op zijn revalidatie kan storten.

Voor de komende maanden willen Pieter Jan en zijn familie nog zoveel mogelijk van het leven gaan genieten. Ze zijn daarom druk bezig allerlei activiteiten te plannen om zoveel mogelijk leuke dingen samen te doen. Pieter Jan zou heel graag nog willen zeilen, eind augustus m.b.v. de stichting Doe een Wens een week naar Aruba, een voetbalwedstrijd van Ajax of Liverpool bezoeken en zo meer.

De zus van Pieter Jan, Laurentine heeft een website gemaakt waarop alle nieuws over Pieter Jan te lezen valt. Op de site staan Pieter Jan's berichten, foto's en bovendien een gastenboek waarin iedereen die iets met Pieter Jan heeft zijn verhaal kwijt kan. Ook is er een pagina over een actie om dit allemaal mogelijk te maken. Kijk dus regelmatig even op deze site: http://www.allaboutpieterhoeve.6x.to.

Omdat de afgelopen weken en de ziekenhuisopname natuurlijk heel hectisch waren voor het hele gezin is de "bezoekregeling" nog steeds van kracht. Natuurlijk is het heel leuk om Pieter een welkom thuis kaartje te sturen. Het adres is in de hal en voor wie het niet heeft, stuur even een email naar Conny Cashoek : tandartscashoek@zonnet.nl. Ook voor overige initiatieven of vragen kunnen jullie contact met Conny opnemen .

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. shanice op 19-08-2008 om 21:34 uur

    dat wordt stalken op ze best ]:).
    neee hoor xD.
    loveeeu :*

Reageer op dit bericht (“Pieter Jan Hoeve weer thuis ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)