Badminton Vereniging Almere

Provi Professionals in Pressure sponsor BV Almere

Vorige week heeft Provi BV de sponsorovereenkomst met de BV Almere ondertekend. Provi en de BV Almere vertonen belangrijke parallellen met elkaar en dat is ook de reden waarom zij voor elkaar gekozen hebben. Zowel Provi als de BV Almere zijn uitermate ambitieus en hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Provi kan zich in dit beleid zeer goed vinden en wilt op deze manier graag met behulp van sponsoring een belangrijke bijdrage leveren aan de doelen die BV Almere zich gesteld heeft.

Provi is een bedrijf dat gespecialiseerd is in reinigingsmachines. Dit varieert van industriezuigers, schrobzuig- en veegmachines, hogedrukreinigers tot de specialistische reinigingsmachines, waarbij u kunt denken aan mobiele hogedrukunits (voor gevelreiniging en graffitiverwijdering) tot telescoop glasbewassingsystemen en Nevel-Jet straalsystemen. Voor elk reinigingsvraagstuk heeft Provi altijd een oplossing!

In de markt staat Provi bekend om haar unieke servicesysteem. Provi beschikt namelijk over een eigen servicedienst met in elk rayon een servicemonteur. De servicemonteurs rijden rond in verhoogde en verlengde Renault Master servicebussen en kunnen dus altijd op locatie bij de klant service verlenen. De responsetijd van de Provi servicedienst bedraagt 24 uur, echter bij spoedgevallen kent Provi een responsetijd van vier uur, zeven dagen per week en 24 uur per dag!

Provi

Voorts beschikt Provi over een groot magazijn. Dit stelt Provi in staat om in 95% van de gevallen de onderdelen direct uit voorraad te leveren. Ook heeft Provi een groot aantal reinigingsmachines uit voorraad leverbaar. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken over uw bedrijfszekerheid als u zaken doet met Provi.

Niet geheel toevallig is het zo dat Erik Staats, speler van team 1, Dekker Almere, als accountmanager bij onze organisatie actief is. Speelt binnen uw bedrijf een reinigingsvraagstuk dat opgelost moet worden? Neem dan even contact op met Erik Staats, die heeft ongetwijfeld voor u een passende oplossing. Als u dit doet dan zorgt u ervoor dat zowel Provi als de BV Almere haar ambities en dromen kan blijven waarmaken!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan even onze website www.provi.nl.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. jan op 20-02-2012 om 10:23 uur

    mijn vader van schoonmaakbedrijf gebr van slooten uit urk heeft een eter gekocht bij jullie hij bevald goed respekt ;)

Reageer op dit bericht (“Provi Professionals in Pressure sponsor BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)