Badminton Vereniging Almere

CLEAR is uit!

Gisteren, maandag 8 september 2008 is het eerste nummer van het online NBB-magazine CLEAR uitgekomen. Een compliment voor de samenstellers is op zijn plaats, want het is een aanwinst voor de badmintonsport. Veel nieuws over de wedstrijden in onder meer de eredivisie maar ook feiten en wetenswaardigheden over NBB-projecten, vinden we er in terug. Met de komst van Clear is door de NBB een grote stap gezet om de badmintonsport in Nederland beter te promoten. Maar de verenigingen moeten vooral niet denken dat we er nu zijn. Bepaald niet. Ook van de verenigingen zal het nodige verlangd worden om de badmintonsport breder uit te dragen, maar met Clear is er nu wel een belangrijke stap gezet.

Als u het blad downloadt kunt U kennis nemen van de inhoud van het blad.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 24-09-2008 om 10:51 uur

    Erg goed dat die link nu al niet meer werkt :/

Reageer op dit bericht (“CLEAR is uit! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)