Badminton Vereniging Almere

Dekker Packaging Almere naar Hoogkarspel

Dekker Packaging Almere, team 13, uitkomend in de 2e klasse van de Regio Noord-Holland, reist het komend weekend af naar het Noord-Hollandse Hoogkarspel om daar te spelen tegen het tweede team met dezelfde naam. Dekker Packaging Almere, het team van de Almeerse youngsters, won het afgelopen weekend met 6-2 van het eerste team Almere Buiten. Hoogkarspel opende het seizoen minder goed want zij leden een 3-5 nederlaag tegen het eerste team van Harpoen uit Oosterveen.

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 28 september 2008 om 10.00 uur en dat is dus een vroegertje voor team 13. Dat zal de spelers van team 13 om het even zijn, want zij zijn gedreven om ook de tweede wedstrijd te winnen. Jayme van Elten, Manon Sibbald, Amy van Stenus en Jeroen Tiebout gaan er voor!

Reageer op dit bericht (“Dekker Packaging Almere naar Hoogkarspel ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)