Badminton Vereniging Almere

Het bestuur wenst alle competitieteams heel veel succes

Het bestuur wenst alle competitieteams in het seizoen 2008/2009 heel veel succes. Dat degradanten zich maar niet voordoen en dat zich alleen maar promovendi aandienen, dat geldt voor de landelijke teams, de regioteams senioren en natuurlijk ook voor de jeugdregioteams. Dan zou het 21ste jaar van de Badminton Vereniging Almere overigens wel heel erg succesvol zijn.

De gesponsorde teams krijgen vanzelfsprekend altijd meer aandacht op onze website dan de overige niet gesponsorde teams. Daar heeft de sponsor nu eenmaal recht op. Dat betekent overigens geenszins dat we de andere teams minder belangrijk vinden. Maar meer aandacht op de website voor Uw team heeft U ook zelf in hand. De redactie ziet altijd uit naar leuke wedstrijdverslagen en U moet het wel heel bont maken wil het verslag niet door de 'censuur' komen :)

Dus schrijf Uw eigen wedstrijdverslag en/of breng een teamsponsor aan voor Uw team. Informatie hierover bij Henk Staats, telefoon 036-5313711 of 06-23302922 of stuur een e-mail naar henk.staats@bvalmere.nl

Nogmaals van harte veel succes!

Reageer op dit bericht (“Het bestuur wenst alle competitieteams heel veel succes ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)