Badminton Vereniging Almere

Kennedy Van der Laan opent thuis tegen Overbos 2

Kennedy Van der Laan Almere, team 9, start de competitie 2008/2009 met een thuiswedstrijd tegen Overbos 2. De wedstrijd wordt gespeeld op zondagmiddag om 13.30 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk.

Kennedy Van der Laan is een team dat een aantal oudgedienden telt die al jarenlang de kleuren van Almere verdedigen. Een brok ervaring dat wel eens goed van pas kan komen in deze wedstrijd in de 1ste klasse van de regio Noord-Holland.
Het bestuur wenst Sanja Mesrits, Sylvia Franken, Conny Cashoek, Stephan Melein, Johan Bakker en Chris van DIjk veel succes in de komende wedstrijden.

Reageer op dit bericht (“Kennedy Van der Laan opent thuis tegen Overbos 2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)