Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen BC Culemborg

Dekker Almere speelt zondagmiddag 2 november 2008 om 14.00 uur een uitwedstrijd tegen BC Culemborg uit, U raadt het al, Culemborg. BC Culemborg is de rode lantaarndrager in de eredivisie badminton met twee punten uit vijf wedstrijden, en staat dus op de achtste plaats en Dekker Almere, staat met tien punten uit vier wedstrijden op de zesde plaats. Op papier is Dekker Almere de favoriet maar de laatste wedstrijd heeft BC Culemborg bepaald niet slecht gespeeld tegen Van Zundert Velo, ondanks het feit dat het 1-7 werd voor de club uit Wateringen.

Het kan dus best een spannende wedstrijd worden en dat is al met al voldoende reden voor de supporters van Dekker Almere om af te reizen naar Culemborg, want Dekker Almere wil graag winnen en door een overwinning wat meer kruipen in de richting van de eerste vier teams op de ranglijst.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen BC Culemborg ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)